GLAMOUR-napok: Óriási kedvezmények a szépülni vágyóknak!

2015.április.2.

Tudjuk, hogy nem mindenki lehet ruha vagy sminkmániás, és van, aki sokkal inkább befizet egy szépítő kezelésre, minthogy a zsúfolt plázákat járja. Épp ezért, mint mindig, most is gondoltunk azokra a kedves GLAMOUR-napozni vágyókra, akik másként használnák ki a háromnapos Shoppingünnep adta lehetőségeket, és őket is elláttuk számos szuper kuponnal!

Az Aesthetica Orvosi Központ csapata már hosszú ideje kedveskedik jobbnál-jobb ajánlatokkal, és ez idén sincs másként! A GLAMOUR-napok alatt 25% kedvezménnyel végeztethetsz ajakfeltöltést, így ha mindig is teltebb ajkakra vágytál, itt a nagy alkalom! Ráadásul, ha szívesen megszabadulnál örökre a nem kívánt szőrszálaktól, most egy testrész szőrtelenítése esetén, egy másik terület szőrtelenítését ingyen végzik el a kuponnal rendelkezőknek. A procedúra teljes mértékben fájdalommentes, így végleg búcsút inthetsz a gyantázással és epilálással járó szenvedésnek.

Azokra is gondoltunk, akik gyönyörű fehér mosolyról álmodoznak, hiszen a Smilepoint kozmetikai fogfehérítő termékeit, most 30%-os kedvezménnyel szerezheted be. Ezek segítségével mindössze 3x15 perc alatt csillogó hollywoodi fogsort varázsolhatsz magadnak, és még fogorvoshoz sem kell menned! A kedvezményen túl, a Smilepoint csapata minden vendégét megajándékozza egy 1 alkalomra szóló Smilepoint Lips hyaluronsavas ajakregenerálással! Lehetne ennél jobb?

Te melyik kedvezményre csapsz le idén tavasszal?

Ez is érdekelhet

Szerezz be pár örök darabot a leárazások alatt

Szerezz be pár örök darabot a leárazások alatt

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi