Hialuronsav-kisokos: idén ajándékozz szépséget karácsonyra! (4. rész)

Szponzorált tartalom

2020.december.22.

Itt a karácsony, az utolsó pillanatok az ajándékok beszerzésére. Ilyenkor a többségünk görcsösen próbál visszaemlékezni azokra az elejtett félmondatokra, amelyek alapján megvásárolhatnánk A Tökéletes Ajándékot. Ha apuka már túl van a borotvakészleten és a bortartón, anyuka pedig az összes márkás ránctalanítót kipróbálta, érdemes idén nagyobban gondolkodni. A hialuronsavas kezelés – amelyről már több cikket is olvashattatok az oldalunkon – garantáltan jó választás lehet, ha valamelyik szerettünknek hosszan tartó frissességet és szépséget szeretnénk ajándékozni.

Hialuronsav-kisokos: idén ajándékozz szépséget karácsonyra! (4. rész)
Fotó: Gettyimages.com

Korábban már elárultuk, hogy a hialuronsavas kezelés rövid idő alatt megtörténik, a hialuronsav hatékonyan és természetes módon épül be a bőrbe. Orvosaink hozzátették: a műbabaarc-látványtól sem kell félni, ugyanis a töltőanyag nem torzítja el az arcunkat, hanem önmagunk egy "frissebb változatát" eredményezi.

De mi a helyzet, ha ezúttal valaki mást szeretnénk meglepni a kezeléssel? Hol alkalmazható az injekció? Egyáltalán, mi alapján válasszunk kezelést?

Dr. Fercsik-Tóth Beatrix arcesztétikai orvos szerint ma már kiváló minőségű hialuronsavak és technikák állnak rendelkezésre, és komplex megoldásokat nyújtanak a páciensek problémáira. Elsősorban azoknak ajánlják a kezelést, akik beesettnek, fáradtnak, szomorúnak látják az arcukat, esetleg szem alatti karikákkal küzdenek. A tévhitekkel ellentétben pedig nemcsak az idősödő korosztály, de a fiatal felnőttek is gyakran felkeresik a klinikákat: a beesett áll kiemelése, az ajkak korrekciója vagy az ínymosoly megszüntetése kifejezetten népszerű negyven éves kor alatt is.

"Az injektálható hialuronsavak eltérő tulajdonságaik miatt különböző kezelésekhez használhatóak. Más és más tulajdonságú anyagra van szükség egy szem alatti árok feltöltéséhez, ajakfeltöltéshez, liftinghez, áll felépítéséhez. Egy termékcsaládon belül is többféle hialuronsav áll rendelkezésre, amiket sokszor kombinációban használunk az arc kezelésénél. Van, amelyik kifejezetten emelő hatású, van, amelyik erőteljesen volumenizál, van, amelyik finoman simít. Nagyon fontos, hogy szép eredmény csak megfelelő anyag választásával érhető el. Az pedig alapvető, hogy kizárólag biztonságos, klinikai vizsgálatokkal igazolt, minőségi hialuronsavakkal szabad ezeket a kezeléseket elvégezni" – árulta el az orvos.

Dr. Fercsik-Tóth Beatrix arcesztétikai orvos
Fotó: Juvederm

A döntést szerencsére nem önállóan kell meghoznunk. Dr. Fercsik azt javasolja, hogy először mindenképpen egy orvoshoz irányítsuk a szerettünket, akivel közösen diagnosztikát és kezelési tervet készíthetnek, lépésről lépésre haladva a jelenlegi állapot és a vágyott cél között.

"A leghatékonyabbak akkor leszünk, ha a problémát kiváltó okot keressük meg, és annak a kezelését végezzük el. Ha az egyik legyakoribb orvos-esztétikai kezelésben, a hialuronsavas kezelésben gondolkozunk, akkor egy gyors, hosszan tartó, biztonságos kezeléssel érhetjük el a vágyott változást" – tette hozzá.

Ha tehát úgy döntenél, egy hialuronsavas kezeléssel ajándékozod meg valamely családtagod, első lépésként tájékozódj a lehetőségekről, majd kísérd el őt a szakemberhez. Fontos, hogy ő maga konzultálhasson a doktorral, elmondva neki a problémáit, elképzeléseit. Egy valami azonban biztos: egy ilyen kezelés nem csak karácsony napján, de hónapok elteltével is mosolyt csal majd az arcára.

Kíváncsi vagy a kezeléssel kapcsolatos további részletekre? Akkor kattints IDE!

Készült az Allergan Aesthetics an AbbVie Company támogatásával.

Ez is érdekelhet

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Adele elzokogta magát a koncertjén és nyomos oka volt rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói