Így készíts friss, üde sminket!

2012.május.21.

Nem kell túl sok festéke feltenni ahhoz, hogy üdének hasson a külsőd. Elég egy ütős szemhéj vagy szájszín is.

A Nicole Farhi kifutójáról
A Nicole Farhi kifutójáról

Pompás ajakszín

Erdem és Nicole Farhi sminkjei azért tetszenek nekünk annyira, mert hihetetlenül könnyű elkészíteni őket. Előbbi esetében a sminkesek egyértelműen az ujjbegyükkel vitték fel a rúzst, utóbbi esetében pedig rúzsecset segítségével. Egy határozott, kemény ajakfestéshez muszáj különböző eszközöket bevetned.

Először is: alapozd le a szád szélét. Majd a rúzs árnyalatánál picit világosabb ceruzával húzd meg a kontúrt. Az egész ceruzával satírozd át az ajkad, majd ha kész, vidd fel a rúzst egy ecset segítségével. Az alapozó és a kontúrceruza is elősegítik a rúzs megtapadását. Kétszer érdemes rúzsozni, az első után itasd fel a felesleget. Elképzelhető, hogy húzó érzést tapasztalsz majd a szádon, nyugodtan tégy az egész tetejére hidratáló balzsamot. Ettől nem lesz kevésbé matt a hatás. Erdem sminkjét randira és vásárolgatás során is bátran ajánljuk, nagyon egyszerű pótolni is. Színezett ajakbalzsam és rúzs is kiváló ennek a sminknek az elkészítésére.

A legszebb szemsmink

A Faster by Mark kifutójáról

Faster by Mark sminkjéhez mit szólsz? Ez az a szín, amiért bármit képesek lennénk megtenni. Ha egyszer találsz ilyen árnyalatot, jól vásárolj be belőle, mert sok irigyed lesz! A teljes szemhéjad fesd ki, és hogy ne legyen túl "matt" és unalmas a hatás, egy picike fehér szemhéjport szórj a szemzugokba. Ettől nyílt és nagyobb lesz a tekinteted, ráadásul este is üdének tűnsz majd. Bár a modellen nem látványos a spirál, azt javasoljuk, semmiképpen se hagyd ki ezt a lépést. Íme a pompás példa, hogy nem kell csokoládébarnának lenned ahhoz, hogy narancsos szemsminket viselj.

A Jeager London kifutójáról

Jaeger London modellje bebizonyítja, hogy a rikító színek igenis jól mutatnak a nagyon fehér és az egészséges, picit barna bőrön is. Idén divat nem csak a mozgó szemhéjon sminkelni, de arra ügyelj, hogy a szemöldököd alá mindig csak nagyon picit, halványan vidd fel a színt. Úgy dolgozz, mint amikor füstös szemet készítesz. A szempilláid tövétől felfelé satírozz és fokozatos gyengítsd az árnyalatot. Szempillaspirál használata kötelező, különösen, ha világos kék, világos zöld, vagy szürkés a szemed.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói