Így készült a Close szalon legújabb kampányának a fotózása

2019.november.11.

A budapesti Close szalon az egyik legigényesebb fodrászat Budapesten, viszont a kimagasló szaktudású fodrászok és technikusok munkájáért nem kell horribilis összegeket fizetni. A magyar vállalkozás azonban mind ezen túl talán a különleges és igényes megjelenéséről, kampányfotóiról a legismertebb a magyar fiatalok körében.

Így készült a Close szalon legújabb kampányának a fotózása
Fotó: Pálla Márk

Hortobágy Kászon, a szalon tulajdonosa mesélt a legújabb kampányfotózásuk menetéről, a koncepciójáról és hogy milyen nehézségekkel, kihívásokkal kellett szembesülniük a legutóbbi fotózás alkalmával.

A Close kampányoknak már a kezdetektől alapkoncepciója a három vagy öt szereplő és a természet. Nem azt akarjuk megmutatni, hogy milyen kreatív hajakat tudunk készíteni, hanem inkább azt, hogy mit jelent számunkra a szépség és a fenntarthatóság, ami a munkánkra is leginkább jellemző.

Fotó: Pálla Márk

A fotós, Bertalan Péter látásmódja és értékrendje azonos a miénkkel, ami egy évtizede tartó barátsághoz is vezetett és ennek köszönhető, hogy a fotózásoktól függetlenül is gyakran járjuk az országot különleges helyszíneket kutatva.

Míg a legutóbbi kampányunkat hosszas helyszínkeresés előzte meg, az idei teljesen spontán pattant ki a fejünkből mikor a balatongyöröki nyaralásunk egyik hűvösebb napján alternatív programként a Hévízi tóból kifolyó kristálytiszta, 35 fokos gyógyvizes patakban áztattuk magunkat, a körülöttünk úszó különleges halakat és mesés vízi liliomokat csodálva. Az ifjúsági regénybe illő élményt magunkba szippantva egyszer csak eldöntöttük, hogy ősszel visszatérünk három Close gidával és rajtuk keresztül meséljük el ezt a különleges élményt.

Fotó: Pálla Márk

Lehet, hogy te is túlzásba viszed a bőröd hidratálását

Lehet, hogy te is túlzásba viszed a bőröd hidratálását

Három casting-ra volt szükség, hogy megtaláljuk a három lányt, akiket el tudtunk képzelni együtt, ebben a környezetben és szerettünk volna hajban is három teljesen különböző karaktert látni a képeken.

Fotó: Pálla Márk

Az őszi időjárás változékonysága minden alkalommal megnehezíti a szervezést, a fények és a természet színei viszont ilyenkor a legszebbek. A több napos fotózások kitűzött dátuma előtti napokban mindig feszülten figyeljük az előrejezléseket, erre a stresszre jött rá, hogy az egyik Close gida lázas betegen tért haza egy londoni munkából néhány nappal a fotózás előtt, mi pedig a fotózás előtti utolsó helyszínszemle alkalmával szembesültünk vele, hogy a patak vize a nyári 35 fok helyett már csak 27 fokos ami úszásra kiválóan alkalmas de arra, hogy a hajnali 5-6 fokos levegőhőmérséklet mellett órákon át "pózoljanak" benne a lányok már kevésbé. Végül 3 neoprén szörf overál, rengeteg forró tea, meleg pokrócok és további lelkes kollegák gondoskodtak a lányok egészségéről és komfortjáról. A fotózáson így hála istennek senki sem sérült meg!

Fotó: Pálla Márk

Az időjárás végül kegyes volt hozzánk, a lányok fantasztikusak és gyönyörűek voltak és a fotózás mindkét napja nagyon jó hangulatban telt ezen a mesébe illő vidéken! A 11fős stábból mindenki a maximumot hozta. Végül nem is tudtuk 21nél kevesebb képre szűkíteni az anyagot, így több mini-kampány kerekedett belőle. A teljes anyagot a Close oldalain láthatjátok.

www.close.co.hu
www.instagram.com/closehairsalon
www.facebook.com/closehairsalon

Photo: Bertalan Péter www.peterbertalan.com
lighting & assistant: Pálla Márk www.instagram.com/mepalla
styling: Pálmai Angie http://www.curatedbyatelier.com
makeup: Horváth Ági www.instagram.com/horvath.b.agnes
hair: Bozó Csongor @ClosePest www.instagram.com/csongorbozohair
models: Petra @Visage www.visagemodels.hu #000000>, Zita Mariann @Attractive
www.attractive.hu
BTS photo: Pálla Márk www.instagram.com/mepalla
Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek

Napi horoszkóp: a Bakok számára a románc áll az első helyen, a Kosok legyenek körültekintőek

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!