Ismét kinyíltak a Beautymennyország kapui

2019.november.27.

Múlt hétvégén nem volt csajosabb program Budapesten: második alkalommal rendeztük meg a GLAMOUR Beautyfesztivált. Olvasóink több mint egy tucat standnál fedezhették fel a szépségvilág újdonságait a Ludwig Múzeumban.

Nemcsak a szépségápolás és a sminkek szerelmesei érezhették otthon magukat a Beautyfesztiválon, hiszen ruházattal és csajos technológiával is bővült a GLAMOUR-standok palettája. Az örök közönségkedvenc sminkelés mellett pedig körömfestéssel és hajfonással is hangolódhattak látogatóink a tökéletes fotók elkészülttére.

A fesztivál központjában idén is a beauty-termékek álltak, ám nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy olvasóinkat olyan tippekkel és praktikákkal lássuk el, melyeket a fesztiválon túl, a hétköznapokban is hasznosíthatnak. Így a tökéletes tusvonal és egy glamúr smink elkészítésétől egészen az alternatív szépségápolási trükkökig és az önelfogadásig számtalan érdekes témában vehettek részt szakértőink előadásain.
A meglepetéseknek pedig korántsem volt vége, hiszen idén is kincsekkel térhettek haza a fesztiválozók. A színes GLAMOUR goodie bagek több mint 20 000 forint értékben rejtettek ajándékokat.

Lemaradtál az idei Beautyfesztiválról és a glamúros ajándékokról? Akkor érdemes figyelned a GLAMOUR január-februári összevont számát, hiszen egy meglepetéssel készülünk neked.

Addig pedig vésd be a naptárba: 2020-ban újra GLAMOUR Beautyfesztivál!

Ez is érdekelhet

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Ezek az öngyilkosság jelei - így segíthetsz, ha ezt tapasztalod a környezetedben

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

G-Életstílus

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!

Így leszel csinos és vonzó 38-as méret felett!