Hűha! Most kiderül, mik Jennifer Lopez öregedésgátló és szépségtitkai

Ha semmi mást nem is tudnál Jennifer Lopezről, azt akkor is biztosan, hogy kortalan szépség. Kétség sem fér hozzá, hogy a 90-es évektől egészen napjainkig, 50 fölött is még mindig sikerül fenntartania csodás külsejét, sehol egy ránc vagy elszíneződés, kifinomult arcvonalaival bármelyik huszonéves felveheti a versenyt.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Fotó: Getty Images

Ugye benned is felmerült a kérdés, vajon hogy csinálja? Most te is megismerheted JLo szépségtitkait, amikkel eléri a fantasztikus eredményt, a makulátlan arcbőrt.

Intenzív bőrápolás

Bár JLo fiatalossága valószínűleg a genetikának is köszönhető, de bőrápoló rutinja is kulcsfontosságú a szép arc megőrzőséhez. Ami alapszabály, hogy soha nem alszik sminkben, hiszen a le nem mosott smink károsítja a bőrt és serkenti a ráncok kialakulását. Emellett több éjszakai krémet is használ alvás előtt. A Well+Good arcolajnak is nagy rajongója, ami segíti a fáradt bőr helyreállását.

Vigyáz a napfénnyel

Lopez igyekszik kevés időt a napon tölteni és magas faktorszámú fényvédőkrémet használ. Bár a napsütés jót tehet a bőrnek, ha túl sok napsugárzás éri, idő előtti öregedéshez és napfoltokhoz vezethet. JLo rengeteg időt tölt árnyékban, fényvédőkrémet pedig mindig hord magánál.

Nem keres kifogásokat, ha testmozgásról van szó

Jennifer soha nem hagyja ki a napjaiból a testmozgást. Legjobban táncolni szeret, akár otthon, akár koncerten. Mivel a tánc iránti szeretete régi múltra tekint vissza, így inkább kikapcsolódásnak, mintsem komoly testmozgásnak éli meg, ami pedig fontos, hogy soha nem keres ellene kifogásokat.

Diéta

JLo természetesen nagyon figyel az étkezésére is, tápláló ételeket fogyaszt az egészsége és külseje megőrzése érdekében. Lehetőleg többségében zöldségeket eszik, az alkoholt és a koffeint pedig teljesen kizárta életéből.

Glikolsav

Ha még nem ismered a glikolsav bőrre tett jótékony hatását, akkor itt az ideje. Egyszerűen, könnyedén eltávolítja az elhalt bőrsejteket az arcodról, ezáltal pedig megakadályozza a nem kívánt pórusok eltömődését az arcodon, amik akné vagy foltok kialakulásához vezetnének. Ez egy egyszerű és megfizethető bőrápoló, amit Lopez is imád.

Lehull a lepel! Így tartja magát formában Jennifer Lopez

Lehull a lepel! Így tartja magát formában Jennifer LopezMeditáció és tudatosság

Ha olyan pörgős életet élsz, mint Jennifer Lopez, akkor a pihenésre fordított idő az egyik legfontosabb dolog, amit az elmédért és a testedért megtehetsz. JLo szeret meditálni, a legalkalmasabbnak pedig erre a reggelt és a lefekvés előtti időt tartja. Amit még nagyon fontosnak tart, az a tudatosság. Akkor teszed magaddal a legjobbat, ha minden nap a tükörbe nézel és azt mondod, fiatal és kortalan vagy.

Ez is érdekelhet

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói