Kész őrület Kylie Jenner új videoklipje! Mi a fene történik itt?

2016.április.1.

Tavaly felröppentek olyan híresztelések, hogy Kylie Jenner zenei karrierbe kezd, aztán elhaltak ezek a pletykák, és nem is hallottuk többet a jelenlegi legerősebb médiabirodalom legfiatalabb tagjának a hangját (legalábbis Snapchaten).

kylie jenner
Fotó: Instagram

Azóta a 18 éves lány egy olyan icipici vállalkozásba kezdett, mint a Kylie Jenner Lip Kit, melynek minden egyes darabja rekordgyorsasággal fogy el. Mindenki Kylie-t akarja, a telefonján, a gardróbjában, az ajkán.

A fiatal Jenner lány most egy új szájápoló vonalat indított el, a Glosses by Kylie Jennert, aminek a beharangozásához készített egy videoklipet is. Nem, ez most nem olyan, mint az a már klasszikusnak számító Kim Kardashian sláger, legalábbis ebben nem ő énekel vélhetően, hanem inkább egy rihannás, bonnie & clyde-os, spring breakes egyveleg.

A szőke Kylie Jenner egy Louis Vuitton sállal a fején teker barátnői után egy lepattant motelhez, hogy aztán luxuskocsijával elvigye őket a bűncselekmény helyszínéről. Az, hogy a lányok tulajdonképpen ott mit csinálnak, honnan jöttek és főleg milyen kocsival, már más kérdés. De egy dolog biztos, Kylie Jenner új szájfénye "annyira cuki", hogy elég belőle egy ecsetvonás és ragyog is már az ajkad.

Kattints ide és nézd meg te is ezt a teljesen értelmetlen videót:

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói