Rihanna új videoklipje kész rémálom!

2015.július.2.

Botrányokban és internet-bomlasztásban Rihanna abszolút élen jár, valahol Miley Cyrus és Kim Kardashian között. És legújabb videoklipje pontosan ennek az újabb bizonyítéka.

A popsztár abszolút nem szégyenlős, akár magazinos szereplésről, vörös szőnyeges megjelenéséről (említenünk sem kell a meztelen ruháját ) legyen is szó, ám amikor videoklip készítésre és művészetre kerül sor, akkor Rihanna nem ismer határt.

Bár nemrég még arról fecsegett, hogy kissé elhatárolja magát a zenétől, ami talán legutóbbi albuma sikeresnek nem igazán mondható teljesítményének köszönhető részben, de azt is elárulta, hogy inkább a divatban szeretne tevékenykedni, és még jobban belefolyni a tervezésbe. Nos, ez még nem akadályozta meg abban, hogy a legfrissebb számához készült videójával mindenkit falhoz állítson.

Meztelenkedés, vér, drogok, alkohol és gyilkosság – ezek semmiképp sem egy olyan klip alapanyagai, amivel tévében lehet szerepelni. A 7 perces thriller, amelynek sztoriját maga RiRi találta ki, és a rendezésbe is teljes mértékig belefolyt, minden pillanata hátborzongató, gyomorforgató, és akkor még nem is beszéltünk az olyan sztárok vendégszerepléséről, mint Eric Roberts és Mads Mikkelsen, vagy a legutolsó jelenetről…

Kattints ide és nézd meg, de készülj fel a rémálmokra:

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói