Legyen szebb és egészségesebb a hajad a bonderek segítségével!

Sohasem volt még ekkora szabadságod a hajszínválasztás terén! Hogy miért? Mert manapság már nincs kockázata annak, ha mondjuk barnáról szőkére váltanál, a hajszálak roncsolódása miatt ugyanis nem kell többé aggódnod. A bondereknek köszönhetően a hajad a szőkítés és a festés alatt nem szenved el károsodásokat, sőt, a szerkezete még sokkal egészségesebb is lehet, mint festés előtt volt. Lássuk, hogyan vélekednek a szakemberek a bonderekről!

Tellér Henrietta

Tellér Henrietta
Tellér Henrietta

Maldív Szépségsziget, Kecskemét
– Ha arra vágysz, hogy a kémiai folyamatok után, mint amilyen a szőkítés, a melírozás vagy a hajfestés, a hajad ápolt, fényes, trendi és egészséges maradjon, akkor mindenképpen kérd a SMARTBOND terméket fodrászodtól! Ennek a különleges kötéserősítő technológiájának köszönhetően a haj ápolt és rugalmas marad! Mivel a kötések megerősödnek, így ez a hajszín tartósságát is megnöveli.

Kószó Eszter

Kószó Eszter
Kószó Eszter

Koócos Szalon, Szeged
– Egy jó smink a tökéletes megjelenés egyik kulcsa, és ugyan ez igaz a hajszínre is! Ha megtalálod a bőrödhöz, szemedhez leginkább illeszkedő hajszínt, akkor megkoronázod a megjelenésed. Egy szép hajszín az arcodat frissé, üdévé, bájossá tudja varázsolni és emellé már egy minimális smink is elegendő lehet. A SMARTBOND segítségével pedig már semmi sem szabhat határt a tökéletes hajszín elkészítésének!

A bonderek a fodrászok munkáját és a hajfestést forradalmasító technikai termékek, amelyeket a szőkítőkhöz, vagy a hajfestékekhez kell hozzáadni. Az a szerepük, hogy megvédjék a hajszálakat az oxidáció káros hatásaitól, megerősítsék a szerkezetüket, megvédjék a puhaságukat. Tehát egy professzionális felhasználásra készült termék a bonder, s habár nem te magad fogod használni, azért jó tudni, hogy a fodrászod ilyennel dolgozik-e. A bonderekkel ráadásul duplán jár jól a hajad: egyrészt megújítja, másrészt megerősíti a hajszálakban lévő kémiai kötéseket, így ha esetleg roncsolt a hajad, akkor sem kell lemondanod a szőkítéstől, mert ezzel nem csak hogy nem rontod tovább az állapotát, de még javíthatsz is rajta.

L’Oréal Professionnel Smartbond
L'Oréal Professionnel Smartbond

Ne köss kompromisszumot, ha álmaid hajszínéről van szó, inkább tedd próbára a L'Oréal Professionnel Smartbond termékeit a L'Oréal Professionnel szalonokban! Hogy merre indulj? Nézd meg itt: loc.salon-expert.hu

Új hajszínre vágysz? Meríts inspirációt a kifutók frizuráiból!

Ez is érdekelhet

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi