Miért visel Reese Witherspoon frufrut? A valódi ok!

2012.február.7.

Reese kisasszony akármennyire is csinos, bizony nem rendelkezik éppen festői adottságokkal. Az álla túl hegyes, a homloka pedig túl széles és magas.

Bárki azt gondolhatná, hogy végre megfogadta fodrászai tanácsát, de nem. A színésznőt nem is olyan régen elütötték az utcán. A hírt szánt szándékkal nem akarták nagy dobra verni, azonban egy beszélgetős műsorban a színésznő őszintén elmesélte a megrázó történetet. Éppen futottam, amikor elütött egy autó. Az orvosok azt mondták, hogy igazán kemény fejű vagyok. Megúsztam egy viszonylag kisebb sérüléssel. Nem sok mindenre emlékszem, de az biztos, hogy valami megmagyarázhatatlan erő vigyázott rám.

Reese még a baleset előtt
Reese még a baleset előtt

A szépség gázolója egyébként egy nyolcvanöt éves idős hölgy volt. Reese nem jelentette fel, de a sofőr jogosítványát lecserélték egy csinos buszbérletre.

Witherspoon szőke és dús fürtjei

Reese a Golden Globe-on
Reese a Golden Globe-on

Már a Golden Globe díjátadón is újra "kifésülte" hosszú frufruját a homlokából. Vajon jól tette? A Britney Spears típusú, szőke, középen elválasztott hullámos hajzuhatagról azt gondolhatnánk, hogy csak a huszonéveseken mutat jól. Tévedés! Szinte bármilyen korosztály viselheti és egyre könnyedében elkészíthető. Korábban elkerülhetetlen volt, hogy hajpótlást is alkalmazzon az, aki ekkora volument szeretne elérni, de mára olyan termékek kaphatóak, amelyek enélkül is segítenek. Egy megfelelő, hajdúsító samponnal és balzsammal, majd szárításkor felvitt volumennövő habbal megalapozhatod a frizurád tartósságát. A félszáraz tincseket tekered fel nagyobbacska hajcsavarókra. Ha van időd, nézz meg otthon egy jó filmet, és csak indulás előtt bontsd ki a hajad. Ha vége a mozinak, az ujjaiddal csak rázd össze és már indulhatsz is.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!