Öregedésgátlás, szépségterápia és életmódtanácsadás mesterfokon, a legújabb technológiákkal

Hirdetés

2018.december.18.

Életünk jelentős részét töltjük a tükör előtt. Az emberek többségének fontos, hogyan néz ki. Sokszor azt mondjuk, hogy ez hiúság, pedig pszichológusok tudományosan bizonyították, hogy ennek fontos, meghatározó szerepe van, és nem csupán a párválasztás során. A vonzó emberek általában sikeresebbek a magánéletben és a munkahelyen is. Ez egyrészt köszönhető a nagyobb önbizalomnak, másrészt pedig a belőlük áramló pozitív kisugárzásnak.

A New Beauty Orvos-Esztétikai központ ebben tud segíteni, mindannyian tapasztaltuk már, hogy mire képes az esztétikai orvoslás és az egészségmegőrzés együtt.

A New Beauty Központ orvosai komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Alapos konzultáció után célzottan kezelik az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetnek a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is.

Céljuk, hogy a hozzájuk forduló páciensek a kezelés után ne csak a külsejükkel legyenek elégedettek, hanem olyan életmódbeli útmutatást is kapjanak tőlük, amely segítségével koruknak megfelelően nagyobb önbizalommal, és energiával feltöltve teljes életet élhessenek. Ebben nyújtanak segítséget a legkorszerűbb tudományos orvos-esztétikai és anti-aging eljárások, amelyeket a központban egyénre szabottan alkalmaznak.

Csak hogy néhányat említsünk: ilyen például a frakcionált lézeres vagy Drakula terápiával végzett bőrfiatalítás, nem-sebészeti arclift és arcszobrászat hialuronsavval és/vagy felszívódó bioszálakkal, valamint a legkorszerűbb ránctalanító eljárások. Természetesen ezekkel a kezelésekkel nem csak az arcra fókuszálnak, hanem olyan beavatkozásokat is végeznek, amelyekkel a test egyéb esztétikai hiányosságait is korrigálni lehet.

A csapat tagjai nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendszeresen vesznek részt a világ legnevesebb orvos-esztétikával és öregedésgátlással foglalkozó kongresszusain és továbbképzésein. Az itt megszerzett tudást kedvességgel és odafigyeléssel kiegészítve alkalmazzák annak érdekében, hogy a páciensek azt kapják, amit szeretnének, és ennek megfelelően elégedettek legyenek az eredménnyel.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk