Sminktippek Cannes-ból Palvin Barbitól

2012.május.21.

Bejön Palvin Barbi cannes-i sminkje? Könnyen elkészítheted te magad is! Mutatjuk Barbi trükkjeit!


A a href="https://www.glamour.hu/szepseghirek/palvin-barbi-ujra-a-lorealnak-huncutkodik/zbykk4y">L'Oréal Paris legújabb üdvöskéjeként
Barbi lenyűgözően pompás sminkje egyszerre üde és szexi, s talán ezért is annyira magával ragadó. Elsőre talán ördöngösségnek tűnhet, de ne rettenj meg tőle!

Miss Palvinnak smink nélkül is hihetetlenül csábos tekintete van, de egy ilyen visszafogott tusvonal meghúzásával te is hasonlóra tehetsz szert. Mindenképpen fesd ki a mozgó szemhéjad aranyszínű szemhéjpúderrel. A L'Oréal Paris Color Infallible terméke erre kitűnő választás: intenzív pigmentjei kitűnően élénkítik a tekinteted. Ezt csak fokozza, hogy ez a szemfesték hosszantartó hatású és dörzsölésálló is. (Csak ha megkönnyeznéd…)

Ezután vedd elő a L'Oréal Paris Superliner tusát. Szivacsos filctollhegye van, így könnyedén tudod majd meghúzni a legvékonyabb vonalat is: még olyat is, mint amilyen Barbinak van. Egészen közel, az alsó szempilláid tövénél dolgozz, a képen látható módon. Azt javasoljuk, hogy egyetlen könnyed mozdulattal húzd meg, és ha esetleg elrontottad, töröld le, majd kezd újra. Itt nem éri meg fülpiszkálóval maszatolni.

Az alsó vonalnak köszönhetően már önmagában is eléggé határozott a sminked, de ha igazán ütőssé szeretnéd tenni, akkor most kapd el a spirálod is. Mi a Telescopic Carbon Black árnyalatát javasoljuk, mert tökéletesen szétválasztja és hosszabbítja a pilláid.

Végül válassz egy tiszta, élénk színű rúzst. Barbi a Rouge Caresse rúzs Aphrodite Scarlett árnyalatát viseli, de ez sajnos még nem kapható itthon. Mindenesetre mi is ilyen gyönyörű tónust tudnánk csak elképzelni.

Kapcsolódó:

Sztárok a cannes-i vörös szőnyegen

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói