Színkavalkád Mihalik Enikő arcán

2011.május.16.

Újabb különleges divatanyaggal lepett meg minket a békéscsabai szépség, aki immár hivatalosan is a magyar divat nagykövete.

A sorozatosan megjelenő divatanyagaival, kampányaival bizony öregbíti hazánk hírét a nemrégiben 23. születésnapját ünneplő topmodell. Ez az év egyelőre fantasztikusan alakul, Enikő Vincent Cassel oldalán a YSL parfümjének videójában domborít, a Kenzo és a Boss Orange reklámkampányában is felbukkan, a Mango katalógusában is szerepel, a Vogue Italy az év elején egyszerűen megőrült érte, és úgy látszik, a lelkesedésük továbbra is kitart.

A magazin májusi számában egy újabb elképesztően gyönyörű szépséganyaggal jelentkezik Mihalik Enikő, aki ezúttal is egy már bevállt csapattal dolgozott együtt. Nyugodtan kijelenthetjük a magyar lány a fotós Greg Kadel egyik múzsája. Készítettek már közösen Numéro címlapot, rövidfilmet, az idén megjelenő olasz Vogue-ban megjelent fantasztikus fürdőruhás anyagok is együttműködésük eredményei.

A mostani, egy igazán különleges sorozat, amelyben az intenzív nyári sminktrendeket szerették volna, egy kicsit másképp. Nem hagyományos sminkek készültek, hanem Fulvia Farolfi sminkes, és Brian Molloy stylist, valamint a mesterfodrász Diego Da Silva segítségével egy művészi átértelmezés, melynek látványos végeredményét a képre kattintva teljes egészében megnézhetitek!

enci-200x-d0000C48A72c3dedfe929.jpg

Kapcsolódó cikkeink:

Magyar bombázó a parton

Enikő újabb nagy dobása

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói