Megérkezett a szőke haj legfiatalosabb és legüdébb verziója

A sztárok nem szokták visszautasítani, ha meghívást kapnak a divatvilág legelőkelőbb eseményére, sőt mindent megtesznek, hogy felhívják magukra a figyelmet. Így tett Cara Delevingne is, aki Karl Lagerfeld emléke előtt tisztelegve észre sem vette, hogy a szőke haj egy új verzióját hozta divatba!

Cara Delevingne egy új szőke hajszíntrendet villantott
Cara Delevingne Met-gála frizurája megihlette a szőke haj tulajdonosait, és máris váltani akarnak
Fotó: Theo Wargo/WireImage/Getty Images/Glamour

Az év legrangosabb divatrendezvényének számít a Met-gála, aminek a New Yorki Metropolitan Museum of Art ad otthont. Az adománygyűjtés mellett a divat nagy nevei lehetőséget kapnak, hogy megcsillogtassák tehetségüket, a legnagyobb világsztárok pedig epekedve várják, hogy beférjenek a meglehetősen limitált vendéglistára. A tematika minden évben más, idén a Chanel, Fendi, és saját magáról elnevezett márka egykori tervezője, Karl Lagerfeld munkássága előtt tiszteleg az esemény. Cara Delevingne igencsak kitett magáért, ugyanis a jeles alkalomra egy egészen új hajszínnel is előrukkolt, amivel megteremtette a szőke haj divatjának legújabb verzióját. Te bevállalnád?

Cara nem bízta a véletlenre

Mivel a szupermodell rendkívül közeli kapcsolatot ápolt Karl Lagerfeld divattervezővel és számos projekten dolgoztak együtt, Cara komolyan vette a feladatot. A testre szabott ingruha Hun Kim tervezésében több, mint tíz méter hosszú anyagból, kézzel készült egyedi, apró varrásrészletekkel, többek között Karl Lagerfeld szignójával.

Cara nem csak az öltözködését tekintve szellemült át, hanem egy egészen új hajszínt is bevállalt, ami egy rendkívül hamvas szőke árnyalat, szinte már hajaz az őszre. Nem véletlen, hogy az idei szezon egyik befutójaként visszatér a hideg szőke árnyalat.

Cara Delevingne új hajszínével a Met-gála szőnyegén pózol
Fotó: Getty

A brit modell négy Instagram posztot is közétett, amelyek közül az első egy olyan archív felvételekből összevágott videó, ami bizonyítja, hogy ő és a tervező mennyire közel álltak egymáshoz.

Keszeg Anna: „Lagerfeld prototípusa volt annak a gondolkodásnak, mely a divatot a társadalmi és önkontroll terepeként kezeli”

Visszatér a jeges szőke

A divatheteken is feltűnt már, tehát csak idő kérdése, hogy újra mindenki a jeges szőke tónusokat kérje a fodrászától. Ez a szín rendkívül fiatalos megjelenést biztosít és a gyermeki ártatlanságot idézi, talán ezért is vagyunk oda érte annyira.

A jeges szőke hidegebb változata újra helyet kap a trendek között
Fotó: IMaxTree

Viszonylag széles a skála, amin belül mozoghatsz, ha érdeklődsz a hideg szőke hajszín iránt: a szinte már fehértől kezdve az eperszínbe hajló, hamvas árnyalatokig bármi elképzelhető. Mi arra biztatunk, hogy ha nem tudsz dönteni, mindenképpen kérd ki egy szakember véleményét, hogy biztosan tökéletes legyen a végeredmény!

A természetes színek is előtérbe kerülnek
Fotó: IMaxTree

Különleges törődést igényel

Még mindig sokan nem tudják, hogy amennyire csodás egy szőke haj, annyira kényes is. A hajszín világosítása minden esetben kémiai folyamatokkal történik, és ha nem tesszük meg a megfelelő utóápolási lépéseket, nagyon száraz hajtömeg és töredezés várhat ránk. A szín megtartása érdekében érdemes a szőkéhez igazodó samponnal hajat mosni, a gazdagon tápláló hajpakolások, balzsamok és olajok pedig semmi esetben sem hiányozhatnak a fürdőszoba polcáról.

1. Money maszk COLOR WOW 23 900 Ft/215 ml (111,16 Ft/1 ml) 2. Elseve lila sampon L'ORÉAL PARIS 2099 Ft/200 ml (10,49 Ft/1 ml) 3. No.4P Blonde Enhancer hamvasító sampon OLAPLEX 9500 Ft/250 ml (38 Ft/1 ml)
Fotó: GLAMOUR

Cara Delevingne-t is utolérte a rövid haj őrület, és istenien áll neki

Olvass tovább, mik történtek az idei Met-gálán:

Ez is érdekelhet

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Így néznének ki Brad Pitt és Jennifer Aniston gyerekei a mesterséges intelligencia szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

Így pakolj be helytakarékosan a nyári utazásokhoz (x)

PR

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Megdöbbentő: Ilyen következményekkel is járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)

Pozitív lett a HPV-szűrés eredménye? Ezt tehetjük (x)