Tökéletes natúr bőrápolási rutin a nyárra? Itt a megoldás!

Szponzorált tartalom

2020.július.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Végre megérkezett az igazi nyár, szikrázó napsütéssel és kánikulával. Ilyenkor a nehezebb ételeket felváltják a könnyebb fogások, a vastag, hosszú szárú ruhákat pedig a vidám, lenge szettekre cseréljük. Sokan azonban egy fontos dolgot kihagynak: nem változtatnak a bőrápolási rutinjukon, ez pedig óriási hiba!

Tökéletes natúr bőrápolási rutin a nyárra? Itt a megoldás!
Fotó: Gettyimages.com

Te is azok közé az emberek közé tartozol, akik azt hiszik, hogy egy arckrém az év 365 napján megfelelő a bőrének? Pedig ez korántsem így van. Az időjárás nagyobb hatással van az arcbőröd állapotára és igényeire, mint hinnéd. Ráadásul rengetegen rosszul mérik fel a bőrük szükségleteit, vagy rossz minőségű termékeket használnak, amivel nemhogy nem javítanak a bőr állapotán, hanem egyenesen csak rontanak rajta!

A megoldás tehát a minőségi kozmetikumokban és a személyre, valamint időjárásra szabott rutinban rejlik. De mit csinálj másképp nyáron, hogy a legjobb legyen a bőrödnek?

Fényvédelem mindenek felett

A fényvédelem fontosságára nem véletlenül hívja fel a figyelmet minden szakértő. A napfénynek nemcsak jótékony hatása van, hanem sajnos ártani is tud, ugyanis a bőröregedés egyik legjelentősebb kiváltó faktora a napsugarak okozta károsodás. Az a jó, ha egész évben odafigyelsz a megfelelő fényvédelemre, de a nyári időszakban a legerősebb a napsugárzás, ezért ilyenkor különösen jól jön egy megfelelő, magas faktorszámú termék.

A nehéz krémek mehetnek a fiók legaljára

A nyári melegben semmi szükség nincs a zsíros, nagyon tápláló krémekre, olajokra, hacsak nem extrém száraz a bőröd. Helyettük jöhetnek a könnyed, de tápláló gélek, habkrémek, szérumok, elixírek. Ezek nem fognak fullasztóan hatni a bőrödre, mégis megadják a szükséges hidratálást. Még jobb, ha ezeket berakod a hűtőbe: ez furcsának tűnhet először, de egyrészről tovább elállnak így a kozmetikumaid, másrészről pedig sokkal frissítőbbnek fognak hatni használat közben!

Fotó: Ilcsi

Figyelj az összetevőkre

Rengeteg olyan bőrápoló kapható, mely tele van szükségtelen, ártó anyagokkal. Egy igazi, minőségi bőrápolóban nincs helye szintetikus színezéknek, illatanyagokanak, parabéneknek, ezek az összetevők ugyanis nem segítenek a bőröd problémáin, emellett pedig allergiás reakciót, irritációt is okozhatnak.

Használj természetes anyagokból készült kozmetikumokat, mint amilyenek például az Ilcsi termékei. Ezek a kencék friss, bio gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, nincs bennük szintetikus színezék, szintetikus sűrítőanyag vagy parabén. Az alapanyagok egy része az Ilcsi saját ültetvényein terem, melyet a Hungária Öko Garancia ellenőriz, a termékeket pedig a fogyasztók félrevezetését megakadályozó non-profit szervezet, a BDIH minősíti, így biztosítják, hogy csakis a legjobb alapanyagokkal dolgozzanak, és a legjobb bőrápolókat készítsék. Ráadásul a márka nem tesztel állatokon!

Bízd magad profira

Hogyha nem tudod eldönteni, hogy mi lenne a legjobb a bőrödnek, hogyan alakítsd ki a nyári rutinodat, akkor kérj segítséget szakembertől! Az 1958 óta létező márka legújabb, Ilcsim névre hallgató szolgáltatására érdemes lehet egy pillantást vetned. A program egy ingyenes bőrdiagnosztikával kezdődik, ugyanis a szakember csak úgy fogja tudni összeállítani a tökéletes rutint, ha alaposan megismeri a bőrödet!

Ezután kapni fogsz egy ajánlást, ami tartalmazza az összes fontos információt a bőröd állapotáról, arról, hogy hogyan kell kezelned, és egy listát a javasolt termékekről. Ezekre a termékekre most időszakosan 20 % kedvezményt is biztosítanak azoknak, akik ellátogatnak egy felmérésre a referenciakozmetikák egyikébe, így a szokottnál kedvezőbb áron csaphatsz le ezekre a natúrkozmetikumokra!

A szakemberek útmutatásával és a személyre szabott ajánlással el tudod kezdeni az otthoni bőrápolást, az eredmények pedig hamarosan látszódni fognak! Nem kell félned, a Ilcsis referencia kozmetikusok később sem engedik el a kezed, bármikor fordulhatsz hozzájuk tanácsért.

Ha szeretnéd kipróbálni, néhány kattintással regisztrálhatsz az Ilcsim oldalán, és belevetheted magad a profi bőrápolás rejtelmeibe!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője