Top 20: Lady Gaga legemlékezetesebb frizurái

2014.április.4.

Lady Gaga pont egy hete ünnepelte 28. születésnapját. Úgy gondoltuk, nem hagyhatunk ki egy ilyen fontos alkalmat anélkül, hogy ne idézzük fel a legizgalmasabb és legemlékezetesebb frizuráit. Míg egyeseknek külön gardróbjuk van a cipőik vagy a táskáik tárolására, addig szerintünk Lady Gaga így lehet a parókáival, amelyek közül mindig van egy aktuális kedvence.

lady gaga
Fotó: Rexfeatures

A Szörnyanya túlvilági szettjeinek bemutatását sosem unjuk, hiszen bárki bármit mond, Lady Gaga igenis egy nagyon különleges és fontos színfoltja a popkultúrának. Nevezhetjük akár jelenségnek is, aki titokzatos, szeszélyes, megfejthetetlen. Míg túlzottan sokat nem tudunk a magánéletéről, annál többet mesélhetnénk az elképesztő megjelenéseiről. És valóban, Lady Gaga számára az egész élet színház és művészet! Többször is nyilatkozta már, hogy smink és paróka nélkül teljesen elképzelhetetlennek tartja, hogy kitegye a lábát otthonról.

Donatella Versace kebelbarátnőjeként és az olasz divatház ünnepelt arcaként lába előtt hever a divatvilág. Korábban sem volt ez másképp, amikor még Nicola Formichetti és a Mugler kegyeit élvezte. Nos, most utazz velünk vissza az időben, és nézzük végig közösen Lady Gaga legextrémebb hajalkotásait.

Kattints a galériára, ahol megtalálod Lady Gaga 20 legemlékezetesebb frizuráját.

Top 20: Lady Gaga legemlékezetesebb frizurái Utálhatod, imádhatod, de szó nélkül nem hagyhatod!

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói