Top 20+1: Rihanna legjobb frizurái

2014.március.28.

Rihanna, amikor berobbant a popvilágba még nagyon fiatal volt. Kis zsenge 17 évesen talán nem is számított rá, hogy egy napon, kevesebb mint 10 év múlva nem csak a világ egyik legismertebb előadója lesz, akinek vitrinje roskadozik a díjaktól, hanem erőfeszítéseit és kimagasló stílusérzékét a divatvilág legrangosabb kitüntetésével ismerik el.

rihanna
Fotó: Rexfeatures

A hét talán egyik legizgalmasabb divathíre volt, hogy a 26 éves barbadosi szupersztár megkapja idén a CFDA Divatikon nagydíját. Ez talán az egyik legnagyobb divatelismerés, amit valaha ember kaphat, és nem véletlen, hogy eddig olyanoknak ítélték oda, mint Lady Gaga, a szupermodell Kate Moss vagy a másik legendás modell, Iman.

Természetesen, akárcsak Lady Gaga, Rihanna stílusa és merészsége is igencsak megosztó, sőt sokak szerint erkölcstelen viselkedésével nem jó példát mutat a felnövő generációnak, és ezért nem tartják jogosnak, hogy megkapja ezt a kitüntetést. Azt viszont senki sem tudja megkérdőjelezni, hogy van stílusa. Jogos ebben az esetben a kérdés, vajon ez azt jelenti, hogy a következő díjazott Miley Cyrus is lehetne akár? Nem tudjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy Rihanna kétségtelenül megérdemli a divattanács elismerését.

Ezért úgy döntöttünk, visszatekintünk egészen Rihanna karrierjének kezdetéig, és felidézzük eddigi legjobb és legizgalmasabb frizuráit ennek örömére.

Kattints a galériára, ahol megtalálod RiRi 20 plusz 1 legemlékezetesebb hajviseletét:

Top 20+1: Rihanna legjobb frizurái Az átvoltozó művész, a megtévesztés mestere: Rihanna.

Ez is érdekelhet

Ezek most a legbiztonságosabb országok a világon

Ezek most a legbiztonságosabb országok a világon

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő