Zseniális szemöldökformázó – az igazi 21. századi „beauty must have”

2016. július 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szépségvilágot az utóbbi időkben egészen felrázta egy okos, és egyben kompakt brit találmány, amely világszerte nők millióinak szemöldökproblémáit kezeli egyetlen mozdulattal. A Beautiful Brows szemöldökszett formás, tartós és egyenletes szemöldököt varázsol – mindezt pillanatok alatt!

A Beautiful Brows szemöldökformázó szett 2013-ban került a piacra és nagyon rövid idő leforgása alatt hihetetlen sikert aratott világszerte. A világhírű glossymagazinok, beautyszerkesztők és social mediás trendszetterek zengnek ódákat a világhódító útjára az Egyesült Királyságból elinduló szépségtermékről, amelynek zsenialitása a sokoldalúságában rejlik.
A szépségtrendekben és a kifutós sminkek világában évek óta jellemző szemöldökfókusz korában ez az egyedülálló és forradalmi szemöldökformázó igazán nem panaszkodhat a szemöldökformázásra kifejlesztett konkurensek számára. A nagy nemzetközi brandek és kis márkák egyaránt felsorakoztatják saját indulóikat, méghozzá szinte zavarba ejtő kínálatban, soraikból mégis észrevehetően kiemelkedik a formás szemöldöksablonokkal és remekül tapadó, hamvas árnyalatú szemöldökporral felszerelt Beautiful Brows, amire egyes szépségszerkesztők, bloggerek egyenesen addiktív sminkeszközként hivatkoznak.

Elsőszámú kedvenc Európában


A piacot elözönlő színező szemöldökkefék, tusok, kis és vastag szemöldökceruzák, pigmentporok, bár szépek és hasznosak, a Beautiful Brows -t jellemző sokoldalúság egyiknek sem sajátja.
Európa legkeresettebb újratölthető szemöldökformázó szettje ugyanis igazi 21. századi, innovatív termékként egyszerre okos, tudása pedig kifejezetten sokrétű is.

Gyors átváltozást hoz a vékony, a rövid és a halvány szemöldökök esetében is, pillanatok alatt formázza, színezi szemöldökünket – aszerint, hogy milyen formára, árnyalatra szavazunk. A nagy női szépségmagazinok - köztük a Vogue hír- és bazároldalainak gyakori szereplőjét kategóriájában tipikusan a "fiatal, nagy reménységek" közt tartják számon a piac szakértői, és nem véletlenül. Tökéletes kombinációjának hála "must have" darabbá nőtte ki magát a sminktermékek terén. Egyszerre felel meg minden, a szemöldökkel kapcsolatos magas elvárásnak: a szemöldökpor formulája elmosódást gátló, izzadásnak, víznek ellenálló, így sportoláshoz, utazáshoz, sőt, strandra is a legjobb választás, míg a könnyen kezelhető sablonoknak, precíz, professzionális kefének hála nem csak az első, bátortalan lépéseiket tévő tiniknek, hanem a napi szemöldökformázási folyamatot lerövidíteni akaró összes elfoglalt nőnek nagy kedvence lehet.

Gyors, precíz, tartós

Az egyszerre elegáns és sikkes Beautiful Brows ráadásul több ponton is az arcunknak, egyéniségünknek és stílusunknak megfelelő, nagyobb választási lehetőséget biztosít. A tükrös kompakt készlet a kézzel készített, kétfejű speciális szemöldök porecset, a szemöldök highlighter, a highlighter ecset és a speciális, szemöldökfésűs szemöldökcsipesz mellett három, a könnyű és gyors szemöldökformázáshoz használható szemöldökkitöltő stencilt is tartalmaz.

Színek terén is tág téren mozoghatunk - a magas minőségű szemöldök porok összesen 5 árnyalatban elérhetőek. Csokoládébarna, sötét barna, világos barna, palaszürke és fekete szemöldök highlighter alkotják a színpalettát, amiből csak ki kell választanunk a nekünk megfelelőt, és egy-két könnyen megszokható, magabiztos mozdulatot követően már élvezhetjük is a tökéletes szemöldök látványát az arcunkon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)