A La Mer titka

2017.március.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A sokak által áhított Crème de la Mer az idők során kultikussá vált, világszerte rengeteg követő szeretett bele ebbe a termékbe, mely bárki bőrét a legjobb állapotba hozza. A Dr. Max Huber által 12 éven és 6000 kísérleten át tökéletesített formulának, az aprólékosan kiválogatott összetevők és a hosszadalmas bioerjesztési folyamatok adják a lelkét, és az egyik legjobban őrzött titkos receptet a szépségiparban.

A Miracle Broth™ tengeri összetevők hatásos elegye az ikonikus és áhított La Mer formulák lelke. A legfőbb összetevő a tápanyagokban gazdag, tápláló tengeri alga, mely három-négy hónapnyi bioerjesztési folyamat során, más tiszta alapanyagokkal együtt alakul át egy olyan energiaforrássá, mely képes a bőrt önmaga megújulására ösztönözni. Ehhez hasonló megbecsült tradíció és eljárás ismert a borkészítésben, mely hasonlóképpen igyekszik előhozni a természetes összetevők jótékony erejét.

A fizikusként dolgozó Dr. Max Hubert a fizika ereje és energiája inspirálta, hogy termékei kiemelkedően hatásosak legyenek és visszaállítsák a bőr vitalitását, vagyis egy teljesen forradalmi bőrápolási megközelítést képviselt. A mai napig még mindig kutatják Dr. Huber Miracle Broth™ formulájának átformáló hatását. A Nap és a hullámok természetes ritmusát utánozva a The Miracle Broth™ pulzáló hang és fény energiáknak van kitéve az erjesztési folyamat során, hogy a bőrre gyakorolt jótékony hatása még hatásosabb legyen. Mai napig az innováció élvonalában álló The Miracle Broth™ formuláról nemrégiben fedezték fel, hogy képes a bőr természetes energia szintjét növelni, valamint a bőr egészséges és ragyogó megjelenését elősegíteni.

A folyamatos hitelesség és hatékonyság fenntartása érdekében minden egyes The Miracle Broth™ főzetből egy kis adagot hozzáadnak a következő főzethez. Mint a következő generáció kezdőpontja, ez az mag egészen visszaköt minket Dr. Huber eredeti Miracle Broth™ formulájához. A mai napig a La Mer márka Dr. Huber eredeti, aprólékos eljárását és hatékony formuláját használja hogy még tovább fejlessze a The Miracle Broth™-t.

Az ikonikus Crème de la Mer a legmagasabb sztenderdekkel ellátott eljárással készül. Néhány, a kézzel végzett folyamatok közül:

A tengeri algákat nézve, Dr. Huber-t nem csak a tenger gyógyító ereje inspirálta, hanem a természetes ön-regeneráló képessége is, amelynek hála az alga napi 61 cm-ert képes nőni. A La Mer szerint az óceánoknak rendkívüli tulajdonságai vannak, amelyekből még sok felfedezésre és megértésre vár. A Föld 70%-át víz borítja, és a tengerek 97%-a még felfedezetlen, így a La Mert még végtelen lehetőség várja. Az óceáni növények extrém körülmények között is boldogulnak, és könnyen hozzáigazodnak a változó környezethez, mely tulajdonságot remekül lehet hasznosítani a bőr megújításának folyamatában. Az algák fő termési időszakában csak a legfelső részeket gyűjtjük be – amelyekből készül a Miracle Broth™ - ezzel épen hagyva a növényt és az eco szisztémáját. A La Mer tiszteli Dr Huber eredményeit és szeretetét az óceánok iránt. Idén, nyolcadik éve ünnepelve a Világ Óceán napját, La Mer társult olyan nagyszabású egyesületekkel, mint az Oceana és a National Geographic Society, hogy minél inkább támogassa az egészségét a legfontosabb erőforrásunknak: az óceánnak.

A La Mer szerint az óceánoknak rendkívüli tulajdonságai vannak, amelyekből még sok felfedezésre és megértésre vár. A Föld 70%-át víz borítja, és a tengerek 97%-a még felfedezetlen, így a La Mert még végtelen lehetőség várja. Az óceáni növények extrém körülmények között is boldogulnak, és könnyen hozzáigazodnak a változó környezethez, mely tulajdonságot remekül lehet hasznosítani a bőr megújításának folyamatában.

Ismerd meg a La Mer titkát a Douglas Parfümériákban vagy a www.douglasshop.hu -n!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)