A legszuperebb dezodorok

2015.július.20.

A nyári melegben időnként nehéz megőrzini a komfortérzeted, ezért nagyon fontos hogy olyan izzadásgátló találj, amire mindig számíthatsz. Íme egy szuper termék a barátodnak, és két másik neked!

A legszuperebb dezodorok
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

IZZADSÁGSZABÁLYOZÓ SPRAY FÉRFIAKNAK 3 499 Ft / 150 ml

A Vichy népszerű golyós dezodorja mellett most spray formában nyújt újdonságot a barátodnak. A különleges kialakítású hármas szórófej megakadályozza a "felhő"-hatást (a dezodor formula szétszóródását), precízebb felvitelt és kevesebb termékveszteséget eredményez.

Intenzív körülmények között tesztelt, akár 72 órás hatással bír. Nem hagy fehér foltot, gyorsan szárad és érzékeny bőrűek számára is ajánlott. Diszkrét, friss illattal. Alkoholmentes. Parabenmentes.

ILLATMENTES IZZADSÁGSZABÁLYOZÓ GOLYÓS DEZODOR ÉRZÉKENY, EPILÁLT BŐRRE 3 399 Ft / 50 ml


Epilálás után a bőr felső hámrétege sérülhet, és a legtöbb izzadságszabályozó dezodor erre nincs felkészülve. A kellemetlen égető, csípő érzés ellen hatékony megoldást nyújt a kíméletes összetételű új Vichy dezodor, amely nyugtatja és ápolja az epilált bőrt.

Aktív izzadásgátló összetevői a Proline Cutei hatóanyaggal kombinálva nyugtatják az érzékeny bőrt, és tartós, de kíméletes izzadás elleni védelmet biztosítanak.Krémes textúrája puhaságot biztosít a bőrnek ragadós érzet nélkül. Nem hagy fehér foltot a bőrön.

Illatmentes, így az érzékeny bőrűek mellett azok számára is alkalmas, akik csak egyszerűen nem szeretik az illatos dezodorokat.

"DRY TOUCH" ALUMÍNIUMSÓ-MENTES DEZODOR NŐKNEK 3 399 Ft / 50 ml


Golyós dezodor olyan nők számára, akik alumíniumsó-mentes, de hatékony megoldásra vágynak. Formulája tökéletesen igazodik minden bőrtípushoz, még a legérzékenyebbhez is. A perlitnek (felszívóképes ásvány) köszönhetően fokozott hatékonysággal lép fel az izzadás és a szagok ellen. Kíméletes a bőrhöz és véd egész napon át. Nagyon enyhe illattal.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói