A párizsi éjszakák ihlették az új parfümök illatát

Hirdetés

2022.február.2.

Párizs és a szerelem — ennél a két dolognál jobbat most elképzelni sem tudnánk. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, elég egyetlen mozdulat, és máris a világ legromantikusabb városában találod magad életed szerelmével? Bármilyen hihetetlenül is hangzik, ez most tényleg lehetséges!

A párizsi éjszakai élet egy üvegcsébe zárva
A párizsi éjszakai élet egy üvegcsébe zárva
Fotó: Oriflame

Az éjszakai párizsi hangulat semmihez sem fogható: minden csillogó, érzéki és vonzó. Az Oriflame új férfi és női illatát, az Eclat Nuit parfümöket Franciaország ihlette, illatukban a modern elegancia és a sikkes éjszakai élet köszön vissza. Az Eclat Nuit a párizsi éjszakák esszenciáját foglalja magában, az elegáns Eclat üvegcsék pedig modern éjszakai motívumokat idéznek. Egyetlen fújással azonnal odaképzelheted magad a párizsi éjszakába, amelynek hangulata semmihez sem hasonlítható. Bármerre is sodródj, a város minden pontján érezni lehet a káprázatos, érzéki energia lüktetését. Készen állsz a szerelemre?

Mi a csábítás titka?
Fotó: Oriflame

Az Eclat Nuit női illatot, Benoist Lapouza parfümőr készítette, aki a jázmin csokor ellenállhatatlan illatát és a pacsulit használta fel. Az eredmény pedig egy kifinomult Eau de Parfum lett. Az illat kifejlesztésről Benoist ezt mondta:Valami igazán időtlen illatot akartam készíteni, egy leheletnyi modernitással és ragyogással.

Eclat Nuit EDP
Fotó: Oriflame

Az Eclat Nuit férfiaknak szóló illat megalkotója Philippine Courtière, aki francia parfümkészítő családba született, erős elköteleződéssel a divat iránt. A férfias csábítás megtestesítője egy textúrákkal teli illatjegy fás, füstös és dohányhoz hasonló árnyalatokkal, amelyhez Philippine a fekete bőrt választotta kulcs összevetőnek: A illatot a párizsi éjszaka káprázatos energiája és ragyogó éjszakai látképe ihlette.

Érezd magadon a vonzerőt, amit a párizsi éjszaka ihletett, és nyerd meg a kétszemélyes párizsi hétvégét!

Most nemcsak a csábítás eszközét adjuk a kezedbe az Eclat Nuit parfümökkel, de egy fantasztikus, kétszemélyes párizsi hétvégét is nyerhetsz! Nem kell mást tenned, csak vásárold meg a parfümöt a weboldalon, töltsd fel a rendelési azonosítód és élvezd a párizsi éjszaka lüktetését!

Az Eclat Nuit már elérhető az Oriflame 2-es katalógusában, vagy keresd a https://hu.oriflame.com/brands/eclat/nuit oldalon!

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő