Egy álmod válik valóra idén októberben a L`Oréal Paris-szal

A L'Oréal Paris közelebb hozza hozzád a luxust idén októberben. Mi már nagyon izgatottak vagyunk, ugyanis imádjuk, amikor a szépség összemosódik a high fashionnel és ebben az esetben, pont egy ilyen fantasztikus kollaborációnak lehetünk szemtanúi.

Olivier Rousteing Balmain LOreal
Fotó: Instagram

Bár még alig járunk az év felénél, már biztosan kijelenthetjük, hogy az év egyik legvártabb együttműködéséről van szó. A L'Oréal Paris ugyanis nem mással készített egy kollekciót, mint a BALMAIN kreatív igazgatójával, Olivier Rousteing-gel. Ők ketten karöltve vágtak bele egy új kollekció piacra segítésében, ami a Color Riche ajakrúzsokat érinti.

Tudtátok, hogy ez az a rúzs, amiből szerte a világon minden harmadik másodpercben egy újabbat adnak el? A L'Oréal Paris X BALMAIN Color Riche ajakrúzsai pedig új csomagolásban és 12 különböző árnyalatban lesznek elérhetőek idén ősszel.

A kollekcióban megjelenő kreativitás maga a luxus, ami mostantól az új, elérhető szépség. A két márka abszolút harmóniában van, ugyanis a céljuk is közös: segíteni a nőket és növelni a lehetőségeiket az önkifejezésre.

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói