Fantasztikus szépségápolási pop-up üzlet vár téged is a Király utcában!

2020.június.30.

A Projekt Showroom boltok egyik kedvenc témájával tér vissza júniustól "Wonderful You" címmel. Az időszakos válogatással a szervezők megkísérelték minden oldaláról körbejárni a szépségápolás témáját, az arctisztítástól a fényvédelemig, hogy egyéni, személyre szabott megoldást tudjanak nyújtani az érdeklődőknek kortól és pénztárcától függetlenül.

Jól tudjuk, hogy kellő ismeret vagy ajánlás nélkül nem könnyű a kozmetikai boltok vagy webáruházak polcairól kiválasztani a nekünk valóban megfelelőt. Épp ezért, lehetsz tudatos vagy kezdő szépségápoló, ugyanolyan bizalommal fordulhatsz a pop-up üzlet szervezői felé, ha bőrápolási rutinod kialakításában, vagy egy-egy új márka, esetleg irányzat megismerésében keresnél segítséget.

A Projekt Showroom évente visszatérő szépségápolási boltjában a személyre szabott ajánlások mellett, lehetőséged nyílik sok-sok szuper termék kipróbálására is.

"Rengeteg jelenleg színen lévő irányzat, filozófia márkáiból és termékeiből válogattuk ki a legjobbakat, a hatóanyagokra koncentrálva" - mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

"A kínálat összeállításánál azt az elvet tartottuk szem előtt, hogy jól megismerve a bőrünket és annak sokrétű igényeit, megférhet egymás mellett a natúr, a bio, a professzionális, a klinikai, az új hullámos koreai, vagy épp a hagyományos kozmetikum. A kulcs, hogy jól válasszunk, az összetevőket figyeljük és elemzünk; tehát: tudatosan építsük fel a nekünk való mindennapi bőrápolási rutint." - mondta az alapító.

Akkor sem kell kihagynod a Projektes csapat egyik legjobb pop-up boltját, ha komolyabb beruházás vagy elköteleződés nélkül, pusztán egy kis karantén utáni megújulásra vágynál. A közel ötven márka és sok száz termék között jó eséllyel találsz majd kedvedre valót.

A járvány helyzetre való tekintettel pedig a pop-up kínálatának egy válogatása most elérhető online is. A további részletekért figyeljétek a Projekt Showroom Facebook és Instagram oldalát!

A szépségápolási válogatás egész nyáron elérhető a Király utca 44. szám alatt.

Ez is érdekelhet

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Hoppá: titkos üzenetet rejt Britney Spears jegygyűrűje

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak