Forradalmian új magyar szépségápolási termékek: mySPIRIT skincare

2014.március.4.

Az egészség iránti elkötelezettségen, valamint a természetes harmónia iránti tiszteleten alapul a mySPIRIT skincare filozófiája. Ez vezérelte a magyar szakembereket és befektetőket, amikor egy kényeztető, bio kozmetikai termékcsalád és egy egyedülálló kozmetikai kezelés megvalósítását tűzték ki célul.

A mySPIRIT skincare egyedülálló, bio arcápolókat kínáló, luxus kozmetikai márka, egyénre szabott kezeléssel kiegészítve, azok számára, akik az egészséget és a harmóniát igazán fontosnak tartják az életük minden területén.

A márka a legmagasabb elvárásoknak megfelelő bio kozmetikumokkal valamint egyénre szabott, egyedülálló kozmetikai kezeléssel harmonizálja a bőrszövet működését, szorosabbra fűzve az indivídum és a természet közti harmonikus kapcsolatot.

A természet értékes kincseiből készülő kozmetikumok a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő biotermékek. Az összetevők több mint 95 százaléka biotermelésből származó növényi alapanyag, amelyek útja a termőterülettől a késztermékig nyomon követhető.

Hogyan működik?
A mySPIRIT skincare kozmetikumok a bőr harmóniájának megteremtésével nem pusztán az egyes felszíni bőrpanaszokat kezelik, hanem ragyogóbbá és élettelibbé teszik az arcbőrt. Az organikus hatóanyagok helyreállítják a bőrt kívülről óvó természetes lipid réteg egyensúlyát, optimalizálják a keringést. Hidratálják és táplálják az arcbőrt, ezzel aktiválják a bőr saját önmegújító folyamatait, így teszik rugalmasabbá és ellenállóbbá a káros környezeti hatásokkal szemben.

A mySPIRIT skincare kezelés titka a személyre szabottság - az exkluzív bio hatóanyagokkal, a féldrágakövek természetes erejével energizált vízzel és egyénre szabottan alkalmazott bio illóolaj-keverékekkel.

Hol érhető el?

Az egyedülálló, exkluzív kozmetikai kezeléseket Magyarország két, az egészségmegőrzés iránt elkötelezett, többszörösen kitüntetett szállodájában, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa–ban és a hévízi NaturMed Hotel Carbona–ban élvezhetik először a vendégek. A márka arcápoló termékcsaládját kizárólag ebben a két hotelben és a www.myspirit.hu weboldalon működő shopban lehet megvásárolni.

A mySPIRIT skincare termékeket egy különleges sajtótájékoztatóval egybekötött wellness hétvégén mutatták be a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ban. Az alábbiakban erről láthatsz néhány fotót:

Ez is érdekelhet

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe