GLAMOUR-napok: A te bőröd elég hidratált?

2015.április.1.

Biztosan nem! Mindig tehetsz többet a bőrért és mi nagyon-nagyon melegen ajánljuk a hialuront, amit nemcsak kezelés, de kapszula és a krém formájában is megkaphatsz.

Az irha nagy részét víz alkotja, ezt már biztosan jól tudod te is. A víz elengedhetetlen ahhoz, hogy arcbőröd pompásan fessen, hiszen a hidratáltság a kulcsa. Ha nincs elég hialuron a bőrödben, bizony hamar meglátszik. A jó viszont, hogy akár már krém formájában felvitt hialuronnal is sokat segíthetsz, mert a hialuron molekulái nagy mennyiségű vizet képesek megkötni. Bár a szakértők szerint sokkal jobb, ha nem csupán kened, hanem azonnal a bőröd középső rétegébe juttatod be, hidd el nekünk, mi kipróbáltunk számos terméket és találtunk egy egészen megbízhatót.

Amit tényleg ki kell próbálnod!
A Bársony Orvos-esztétikában kapható 100%-ban természetes, tartósítószer-mentes, allergénmentes növényi hyaluronsav ezüst kolloiddal szinte azonnal kifejti hatását. Hosszú távú használatával azonban valóban finomabbá teheted az apró ráncokat, ha az ajkaidra is felviszed, akkor teltebbé válnak és alapvetően a bőröd állaga sokkal puhább és rugalmasabb lesz.

Kezelés után is
Nyáron is előfordulhat, hogy kezelésre kell menned, de legyen szó ránctalanításról vagy bármilyen lézeres kezelésről, fokozhatod a hatást.

GLAMOUR-tipp:
A Bársony Orvos-Esztétika Bársony Hyaluron névre hallgató arcápolója a GLAMOUR-napok alkalmával 25%-kal olcsóbban lehet a tiéd. Ez azt jelenti, hogy 6990 Ft helyett 5243 Ft-ért lehet tiéd ez a csodaszer.

Ahogyan öregszünk, a szervezet egyre kevesebb hyaluronsavat termel, ami a bőr rugalmasságának elvesztéséhez és a ráncok kialakulásához vezet. A folyamat kompenzálható a Hyaluron Intensive termékkel. Segítségével finomabbá tehetőek az arc és a dekoltázs ráncai, teltebbé varázsolható az ajak, és üde, fiatalos külső érhető el. A hyluronsav hatása szinte másodperceken belül látható. A Bársony Hyaluron Intensive arcápoló kiváló megoldást jelent a lézeres ránctalanítás utókezelésére.

Destrukturált hialuronsavat kell a bőrbe juttatni
A lekicsinyített molekulák így könnyen a bőr középső rétegébe jutnak, ahol a restrukturáló szérummal kezelve, bizonyos idő elteltével visszanyerik eredeti méretüket. Így kitöltik a rendelkezésre álló helyet, kisimítják a ráncokat, vízmegkötő képességüknél fogva pedig gondoskodnak a hidratálásról is. Egy ilyen kezelés hatása átlagosan fél évig tart, fájdalommentesen végezhető, az arc egész területének hidratálására.


Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő