GLAMOUR-napok: Göndör haj egyszerűen

2015.április.2.

Az egyenesre húzott, nagyon mesterkélt frizura nem a nyár trendje. Sőt, már tavasszal is érdemes picit ellazulnod.

Legyen vékony, vagy vastag szálú a hajad, van olyan formázó eszköz, amivel azonnal szép és tartós hullámaid lehetnek. Persze nem akarunk álomba ringatni, lehet, hogy egyszer érdemesebb egy drágább, de professzionális termékbe befektetned.

Eszközök nélkül
Ha nincs a kezed ügyében formázó, akkor sem kell elkeseredned. Fogj egy hajhosszodtól függően nagyobb vagy közepes fejű hajkefét, majd az előre átszárított hajadból válassz le egy vastagabb tincset. Ezt a tincset tekerd fel a körkefére, majd hagyd benne a kefét és engedd, hogy így hűljön ki. Ha megvan, jöhet a következő tincs. Időt spórolhatsz, ha két különböző kefével dolgozol.

Eszközzel
Tavaly óta nagy kedvencünk a Babyliss Curl Secret formázója, ami egy automatikus göndörítő.

Válassz le egy kb. három centiméter vastag tincset, majd tedd a készülék fejei közé. Zárd össze őket, majd hagyd, hogy a készülék magától feltekerje a tincset. Hangjelzés után vedd ki belőle a tincset. Minden egyes leválasztott résszel tégy így. Nagyon egyszerű, nem?

GLAMOUR-tipp:
Mivel három különböző fokozat van, érdemesebb a továbbtartó, határozottabb göndörséget ígérő funkciót választani, mert így csak szét kell ráznod az ujjaiddal, ha lazábbra vennéd a figurát.

A GLAMOUR-napok alkalmából a kedvenc Babyliss Curl Secret formázónkat 20%-kal olcsóbban megveheted a MediaMarkt üzletekben. A termék ajánlott fogyasztói ára 34990 Ft, de a pontos árról érdeklődj az üzletben.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla