Hatékony megoldás izzadás ellen

2016.szeptember.26.

Ugye Te is szeretnél minden helyzetben, minden évszakban magabiztosan viselkedni, egyéniségednek megfelelően öltözködni és felszabadultan mozogni? Ez mindenki számára így volna természetes. Sokan mégsem viselkedhetnek fesztelenül, mert a ruhán feltűnő izzadságfoltok és a kialakuló kellemetlen testszag miatt nyugtalankodnak. Ilyenkor az ember már nem tud felszabadultan viselkedni, nem tudja önmagát adni bizonyos helyzetekben.

Egy amerikai kutatás szerint* a nők 49%-a kerüli az olyan helyzeteket, mely során fel kell emelni a karját, 38%-a pedig kerüli bizonyos színű ruhák viselését, mert az izzadságfoltok megjelenése miatt aggódik.
Sokak életében még a kommunikációt és az ismerkedést is megnehezíti az izzadástól és annak kellemetlen következményeitől való félelem. De hogy élje meg az ember a stresszel vagy fizikai aktivitással járó helyzeteket feszélyezettség nélkül, ha izzadós típus?

Ilyen esetekben csak a valóban hatékony izzadásgátlóban bízhatunk, mely nem csak elfedi az izzadság szagát, hanem magát az izzadás folyamatát gátolja meg.

A dán fejlesztésű Perspirex izzadásgátlók a verejtékmirigyek csatornáiban fejtik ki hatásukat, így a bőrfelszín napokig teljesen száraz marad, nincs szükség naponta többször újra alkalmazni. A Perspirexet az esti fürdés után kell használni, majd reggel lemosni, és hatását akár 3-5 napig élvezhetjük.
Valóban megszűnteti a hónaljban az izzadást, így többé nem jelentenek problémát sem az izzadságfoltok, sem a kellemetlen testszag.
Ne hagyd, hogy az izzadás határozza meg az életed! Légy magabiztos minden helyzetben!

Tudj meg még többet:


http://www.perspirex.hu/

* Harris Interactive és International Hyperhidrosis Society (IHHS).

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő