Hogyan legyél karanténkirálynő? 3+1 hajápolási tipp az otthoni időszakra

Szponzorált tartalom

2020.április.30.

Hétköznapjaink átalakultak, de egy nő minden helyzetben nő marad. Külsőd ápolásával a lelkedet is ápolhatod, amire most különösen vigyázni kell! Legyél igazi #quarantinequeen, mert az életed, még karantén idején is a reflektorfényben úszó kifutód!

Hogyan legyél karanténkirálynő? 3+1 hajápolási tipp az otthoni időszakra
Fotó: Perger Viktória / GLAMOUR

A gyakori kézmosás mellett, hajadat is gyakrabban kell mosnod, így különösen fontos, hogy mivel ápolod. Jó hírünk van! A KEVIN.MURPHY professzionális hajápolási termékek a kialakult helyzetre való tekintettel online is elérhetőek.

Fotó: Kevin Murphy

Az egészséges haj hosszútávú megőrzésének záloga fodrászod szaktudásában, a szalonszolgáltatásban és a professzionális termékhasználatban rejlik. Ha eddig nem festetted vagy vágtad otthon a hajad, ne most vágj bele! Tarts ki! Rövid távon lehet, hogy nehéz, de hosszú távon biztosan bölcsebb döntés, ha nem esel neki otthon, hisz számos alternatíva áll előtted.

És akkor mit tehetsz a négy fal között a frizud felfrissítéséért? Élénkítheted a hajszíned egy olyan színpigmenteket tartalmazó pakolásokkal, mint a COLOURING.ANGELS, de el is tüntetheted a lenövésed a könnyed RETOUCH.ME hajtőfrissítővel, amelyet Kevin kifejezetten erre a célra fejlesztett.

Mindehhez persze szükség van arra is, hogy a hozzáállásodon változtass, máshogy nem lehet megújulni. Most érdemes felfrissíteni és újraértelmezni az eddigi előítéleteidet, tapasztalataidat, és új dolgokat, módszereket kipróbálni!

Adunk is most 3 tippet, amelyekkel elkezdheted a megújulást!

#1: Nézz más szemmel a fodros hajgumira!Vegyél elő több scrunchie-t és a megszokott copf, konty variációkon túl enged szabadjára kreativitásod! Az Anna Daubner scrunchie selyemfényű szatén anyagán például a legújabb tavasz/nyári kollekció vidám printje köszön vissza.

#2: A hosszúra nőtt frufrut vedd kezelésbe egy designer hajpánttal!

Fotó: Kevin MurphyA Tomcsanyi Csomózott szatén hajpánt-gumi a 2019/20 őszi téli Tomcsányi kollekció egyik emlékezetes virágmintás darabja. A hajpánt kézzel hímzett változata először a milánói divathéten debütált.

#3: Egy szép hajpánt, turbán vonzza a tekintetet, ugyanakkor ápol és eltakar!

Csodálatos, pozitív emberi érzéseket közvetítő Elysinan-sorozat első darabja, Miss April, aki a REMÉL! A KEVIN.MURPHY rajongóknak tervezett egyedi darabokon a kollekció meghatározó kézzel rajzolt virágmintája jelenik meg.

+1: Ismerkedj meg a fejdíszek és kalapok csodálatos világával is!

Egy izgalmas kalappal vagy feltűnő fejdísszel sokkal többször van alkalmad viselni és egyénivé tenni a megjelenésed, mint gondolnád! Ráadásul a hajkoronádnak is természetes védelmet biztosítanak minden évszakban.

Inspirálódj innen: http://vecseimillinery.com

Szóval minden adott, hogy nőnek érezd magad ebben a nehéz helyzetben is. Itt az ideje megújulni: viseld büszkén hajkoronád!

#vegyélhazait #maradjotthon

Ez is érdekelhet

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak