Íme a nagy izzadásgátló teszt

2020.május.7.

Neked is nehézséget okoz kiválasztani, hogy melyik dezodort válaszd a boltban, mert már többször is mellényúltál? Nem vagy egyedül! Megtalálni az igazit nem egyszerű feladat, hiszen egyszerre több kritériumnak is meg kell felelnie, ami sokszor nem sikerül.

A Dove Original izzadásgátlói amellett, hogy védenek az izzadás és testszag ellen, az 1/4 rész hidratáló tartalmuknak köszönhetően ápolást is nyújtanak a hónaljadnak. Gondolt egy nagyot a márka és elindított egy óriás dezodor tesztet világszerte: több mint 10 országból, összesen több mint 2629 olyan nő tesztelte őket egy héten keresztül, akik eddig nem ezeket az izzadásgátlókat használták. A hét nap letelte után csupán egyetlen kérdésre kellett válaszolniuk, arra, hogy lecserélnék-e a jelenlegi dezodorjukat a Dove-ra. Szinte mindenki, a megkérdezett nők 91%-a igennel válaszolt!

Néhány résztvevő videónaplóban is rögzítette a tapasztalatát, erről készítettek is egy összesített videót:

Te sem találtad még meg az igazi dezodorod, ami teljesen megfelelt volna minden szempontodnak? Szerezz be egyet és most te is részese lehetsz a nagy tesztnek, ugyanis a Dove weboldalán te is elmondhatod a véleményed a dezodorokról!

Dove Original női izzadásgátló aeroszol 1099 Ft/150 ml (7,32 Ft/1 ml)
Dove Original női izzadásgátló aeroszol 1099 Ft/150 ml (7,32 Ft/1 ml)Dove Original női golyós izzadásgátló 1099 Ft/50 ml (21,98 Ft/1 ml)
Dove Original női golyós izzadásgátló 1099 Ft/50 ml (21,98 Ft/1 ml)Dove Original női izzadásgátló stift 1099 Ft/40 ml
Dove Original női izzadásgátló stift 1099 Ft/40 mlEz is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!