Isteni az illatod!

2014.november.17.

Jó lenne, ha így fogadnának mindig? Akkor próbáld ki ezeket a hihetetlenül szuper parfümöket, amiket biztosan mindenki irigyelni fog.

Lancome La vie est belle L'Absolu de Parfum 40 ml 28500 Ft

Ez a parfüm felszínre hozza az illat legjavát: erőteljesebb, érzékibb, de épp olyan harmonikus, mint az eredeti illat. Fenséges összetevőkkel átszőve finom összhangot teremt a kecses írisz és a kivételes illatjegyek között.

Simply Jil Sander parfüm edp 40 ml 15200 Ft
Mint a tiszta nőiesség esszenciája, a Jil Sander Simply parfüm újraértelmezi a női illatok ismert kódjait. A tökéletesen eltalált kompozíció képviseli a márka értékeit: finom anyagok, kiegyensúlyozott arányok, kifinomult érzékiség. Egyedülálló és időtlen, akár egy szignó, szinte függőséget okoz, ami csak a nagy, klasszikus illatok kiváltsága lehet.

Michael Kors illatok edp 50ML 22 500 Ft/db
Mindhárom kollekció szívét egy-egy egyedi illat alkotja, melyek mindegyike a tipkus Michael Kors nő egy-egy oldalát testesíti meg és ezt nevükben is kifejezésre juttatják: SPORTY, SEXY és GLAM.

A SPORTY CITRUS frissességét narancs és mandarin kölcsönzi, alapját a fa melege és a fehér virágok illata alkotja. A krémes, fás illatjegyek Michael Kors jellegzetes, semleges színeinek olfaktív megfelelői, melyek a magabiztos, lezser, magát kifinomult könnyedséggel, de mindig nagy élvezettel prezentáló nő ellenállhatatlan vonzerejét idézik.

A SEXY AMBER a szantálfa és a pézsma illatába burkolódzó érzéki ámbrára fekteti a hangsúlyt, melyet a narancs, mandarin, és fehér virágok tesznek élénkebbé. Az illatot a Michael Kors kollekcióiban gyakran felbukkanó merész színek ihlették. A Michael Kors márka ikonikus fotóin látható élén színfoltok az életörömöt és ellenállhatatlan vonzerőt jelképezik.

A GLAM JASMINE Kors kedvelt virágillatát, a jázmint állítja középpontba, melyet alig észlelhetően hangsúlyoznak a meleg fás és szikrázó citrus illatjegyek. A GLAM kollekció az esténként merész színeket, sötét, gazdag árnyalatokat, szilva- és bogyós gyümölcs színeket bevállaló nő személyiségét testesíti meg. Az illat, akár a bátor, színes divatirányzat maga, szégyentelenül nőies. Ideális a hódítani vágyó nők számára.

Lady Million EAU MY GOLD EdT 50 ml 18390 Ft
Lady Million, elmerül a szabadság és az önkívület állapotában és követi az ösztöneit. Kacér, különc és több pajkosság van benne, mint valaha.

Illatjegyek
Fejjegy: mangó, grapefruit
Szívjegy: ibolya abszolútum, narancsvirág
Alapjegy: fás, ámbrás, pézsmás


DKNY Sparkle Apple parfümök edp 50 ml 19600 Ft/db
Ha te ünnepelsz, akkor ünnepeljenek a parfümjeid is, nem? A DKNY ikonikus illatait ebből a csodás alkalomból szuper, glitteres csomagolásba öltöztette! Gyűjtőknek különösen kötelező beszerzés!

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói