Legyél saját magad sminkmestere!

2016.október.14.

A tökéletes sminkről ábrándozol? Jó hírünk van, hisz ahhoz, hogy ragyogó makeup-ban hódíts, már minden adott!

Alapszabály, hogy a szép smink az egészséges bőrrel kezdődik. A sima, egyenletes tónusú arcon csak úgy ragyognak és tökéletesen érvényesülnek a különféle színek! De mit tegyen az, aki nem büszkélkedhet makulátlan arcbőrrel? A titok nem a vakolatszerűen felvitt alapozórétegek és nem is a trükkös fotó- vagy Snapchat filterekben rejlik, hisz a való életben a bőr tökéletlenségei elég szembetűnőek lehetnek. Az egyenetlen, pattanásos bőrfelszínt csak még rosszabb állapotúnak mutatják a hagyományos alapozók és púderek, amelyek ahelyett, hogy jótékonyan elfednék a hibákat, még inkább azokra terelik optikailag a figyelmet. A problémás bőrű lányok jól tudják, hogy ez mennyire rossz érzés, s ez bizony nagyban lerombolja az önbizalmat és az egész napra kihatással van. A pattanások, a kitágult pórusok, a foltok, a hegek elfedése és a fénylő bőr mattítása különleges szakértelmet és alapozót igényel, de nyugi, eztán a kulcs nem csak a profi sminkesek kezében lesz, hanem a tiédben is!

A megoldást a gyógyszertárakban kell keresned, méghozzá a Vichy termékek között! A DERMABLEND [3D KORREKCIÓ] alapozó hatékony megoldást nyújt a problémás bőrűek számára, hiszen a professzionális fedés szakértőjeként a pattanásokra, aknéra hajlamos bőrűek számára alkotott meg egy speciális alapozót. A termék 3D technológiája abban áll, hogy a problémás bőr simának és egységesnek látsszon. Rendszeres használatával az aktív hatóanyagainak köszönhetően, segít a látható bőrhibák visszaszorításában.

Az hűs AlliagelTM textúra és a "soft focus" pigment-részecskék elfedik a bőrhibákat, sima, selymes fátylat vonnak az arcbőrre. A DERMABLEND [3D KORREKCIÓ] alapozó tartósan matt hatást biztosít, miközben nem nehezedik rá a bőrre és természetes hatást ad. A kiváló fedés mellett pedig ápol is: a benne található hatóanyagok (szalicilsav és eperuline) az alapozó viselésének teljes ideje alatt kifejtik hatásukat – szárítják a pattanásokat, gátolják az akné utáni elszíneződött hegek kialakulását, és nyugtatják az arcbőrt. Az SPF 25 fényszűrő hatékonyan védi az érzékeny arcbőrt az UV-sugaraktól, amiről már jól tudjuk, hogy télen is hatnak a bőrünkre.

Problémás bőr esetén is meghatározó az, hogy milyen nappali arckrémet kensz fel. A Vichy Normaderm bőrszépítő arckrémet kifejezetten a felnőttkori problémás arcbőr ápolására fejlesztettek ki. Az idő múlásával egyre nehezebb megszabadulni a visszatérő pattanások okozta nyomoktól, a bőr lassabban regenerálódik. Ez a krém azonban segít szabályozni a faggyút, megelőzni a pattanások után maradó nyomokat, foltokat, alaposan hidratálja az arcbőrt és pórusösszehúzó hatása is van.

Mostmár tudod, hogy milyen termékeket kell segítségül hívnod ahhoz, hogy a bőröd kiviruljon, irány sminkelni!

Ez is érdekelhet

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most