Mediterrán flört az Artdeco új tavaszi sminkkollekciója

Szponzorált tartalom

2019.április.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ARTDECO új tavaszi-nyári kollekciója, a Flirt with the Mediterranean Life – A mediterrán élet kacérsága, elhozza a Földközi-tenger partján megjelenő tavasz korai jeleit. A nap első sugarai melegítik a tengert és visszahozzák a mediterrán városokba az életet. Újra itt az ideje élvezni a sétát rohanás nélkül a macskaköves sikátorokban és kis utcákban. Az élénk színek fényt és örömöt hoznak az életünkbe. Az élénk virágos pasztellszínek felüdülést jelentenek az elmének, míg az intenzív pink és rózsafa árnyalatok erőt sugároznak. A világoskék és friss zöld a hatalmas óceánt idézi fel.

A No Color Setting Púder fényoptimalizáló összetevők és teljesen átlátszó és világos alap kombinációjaként született meg. Matt hatást biztosít és optimalizálja az arcszínt a fényvisszaverő hatásával. Különleges összetevők és kivételes technológia segítségével a nap folyamán a púder optimálisan megtöri a fénysugarakat. Ezáltal javítja az arcszínt, ami így egészséges és friss érzetet kelt. Bármely bőrszínre alkalmazható, maximálisan transzparens. A kivételes tulajdonságai egy különleges gyártási eljárásnak köszönhető: Formába öntve hagyjuk megszáradni, ami így megtartja krémes textúráját. Ez teszi a púdert könnyen eldolgozhatóvá, felvihetővé. A mikroszemcsék selymessé teszik a bőrt és tökéletesen fixálja a sminket. Ápoló szkvalén összetevője selymes érzetet biztosít. A kőolaj-, parabén-, parfüm-, szilikon- és talcmentes No Color Setting Púder tápláló "Ír moha" vörös algát és ásványi anyagokban gazdag tengervizet tartalmaz. Praktikus csomagolásának köszönhetően magunkkal vihetjük és tökéletes a smink napközbeni felfrissítésére.

A trendi Mágneses Paletta az innovativ, csúsztathatós mechanizmusával tökéletes az ARTDECO szemhéjpúderek, pirosítók, camouflage krém és szemöldökporok tárolására és praktikus utazáshoz is egyúttal. A tavaszi témához kapcsolódóan, limitált terrazzo, mozaikos design jelenik meg a palettán.

Olaszországba mennél a nyáron kevés pénzből? Elérhetőbb, mint gondolnád!

Olaszországba mennél a nyáron kevés pénzből? Elérhetőbb, mint gondolnád!

A selymes Szemhéjpúderek, melyek elkápráztatnak a ragyogó és tartós színeivel, gyengédek és könnyen felvihetők. 6 új árnyalat került a tavaszi kollekcióba: 44A "pearly light pistachio" halvány pisztáciazöld; kifejező kék sminkhez 69A "pearl smoky blue", 84A "pearly blue iris" árnyalatok; a 88A "pearly soft lilac" lilás-rózsaszínes; Halvány barna sminkhez 115 "pearly pleasant breeze", míg az 570 "matte terrazzo" matt rózsaszín árnyalat.
Az Eye Designer Utántöltők hosszantartó alternatívája a szemhéjpúdereknek. No.5 "lava cliff" egy halvány szürke árnyalat. Egy visszafogott rózsaszín hatáshoz használjuk a No.99 "first love" árnyalatot.

Az Eye Designer Utántöltők kifutásával, a rugós Eye Designer Applicator a limitált terrazzo designjával felveszi a szemhéjpúdert és biztosítja a tökéletes felvitelt.

A parfümmentes Vízálló Szemkontúrceruza ideális a felső szempillavonal és az alsó szemhéj kiemelésére. A különlegesen tervezett formulájának köszönhetően extrém hosszantartó és csomómentes. A kellemes, krémes állag biztosítja a könnyé és precíz felvitelt. A vízálló ceruza tökéletes fedéssel és intenzív színekkel kápráztat el mindenkit. A No.11 "deep forest brown" sötétbarna, és a No 97A "deep anthracite" intenzív sötétszürke árnyalata mesterien keretezik a szemet.

A Vízálló Szemkontúrceruza érzékeny szemre és kontaktlencse viselése esetén is biztonságosan használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt bőrbarát formula.

A Brow Duo Powder & Liner 2 lépésben nyújtja a trendi 3D-hatású szemöldököket. Minden megvan benne, ami a tökéletesen formázott szemöldökhöz szükséges. A visszacsavarható ceruza könnyen és egyszerűen használható, és bármely világosabb folt feltölthető vele. A szemöldökpúder a beépített szivacsos applikátornak köszönhetően látványosan formázza a szemöldököt, és természetes hatást kelt. A végeredmény: tökéletesen formázott és gyönyörűen színezett szemöldök. Az új No 12 "ebony" egy közepes barna árnyalat.

A Brow Duo Powder & Liner E-vitamin összetevővel rendelkezik, vízálló és csomómentes, emellett parabén- és parfümmentes.

A Brow Filler-rel telt és sűrű hatású szemöldök érhető el. A precíz kefe egyenletes felvitelt biztosít, és a legkisebb szálakat is könnyen formázhatjuk vele. A színezett szemöldökgél felvitelt követően megszárad és fixálja a szemöldököt csillogás nélkül. Finom rostok segítségével kitölti a hiányzó foltokat és extra teltséget biztosít. Átfésülést követően nem lehet észrevenni a különbséget, annyira természetes hatást kelt. A sörték segítségével a szín könnyedén eloszlatható a szemöldök szálain. A No 6 "soft brunette" új árnyalat a világos barna szemöldökre tervezett. A Brow Filler használható a Brow Duo Powder c Liner termékekkel. Argánolaj, ginseng kivonat, A és E vitamin tartalmával ápolja a szemöldököt.

Már csak pár napig tudod megkaparintani kedvezményesen a GLAMOUR BeautyShop exkluzív csomagját

Már csak pár napig tudod megkaparintani kedvezményesen a GLAMOUR BeautyShop exkluzív csomagját

A Perfect Color Ajakrúzs a gazdag szín és optimális fedésével lenyűgöző termék, ami kombinálja a legújabb technológiákat és a legápolóbb összetevőket. A kiegyenlítő és kisimító 3D struktúrájával a rúzs optikailag teltebb hatást biztosít az ajkaknak. A viasz és innovatív gél alap kombinációja selymes puhaságot és könnyű textúrát képez, így az ajkak egyenletes színben tündökölhet. A hidratáló összetevők táplálják az ajkat, hialuron savval, aminosavakkal, tavirózsa és holdorchidea virág kivonattal, kukoricaolajjal, mangó vajjal, viasszal és E-vitaminnal biztosítja a ajkak érzékeny bőrének védelmét és védi a külső hatások ellen. A No 833 "lingering rose", No 915 "pink peony", No 948 "electric violet" és a No 967 "rosewood shimmer" rózsaszín árnyalatai tavaszi hangulatba hoznak.

A Perfect Color Ajakrúzs kellemes vanília illattal rendelkezik és parabén- és talcmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A Waterproof Soft Lip Liner lenyűgözően hosszantartó. A szájceruza egyenletes színt és extrém színfedést garantál. Száradást követően csomómentes, vízálló és csodálatosan könnyű textúrája könnyű és precíz felvitelt biztosít. A szájceruza megakadályozza a rúzs elkenődését és könnyebbé, egyenletesebbé teszi a rúzs felvitelét. A következő új rózsaszín árnyalatok érhetők el: No. 186 "shy rose" és No. 188 "cute peonies".

A Waterproof Soft Lip Liner parabén- és parfümmentes. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezek valóban ők? Hatalmasat nőttek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei

Ezek valóban ők? Hatalmasat nőttek Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikrei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)