8 parfüm, amelyekkel nem lehet mellényúlni locsolkodáskor

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Közeleg a húsvét, a locsolás pedig idén sem maradhat el, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy az milyen minőségben történik. Hogy elkerüld a slamasztikát, mutatunk 8 elérhető árú parfümöt, amiket minden nő imádni fog!

Íme hat parfüm, amikkel trendi módon követheted a hagyományokat
Íme 8 parfüm, amikkel trendi módon követheted a hagyományokat
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Akik ugyanúgy fontosnak tartják a hagyományok őrzését, mint mi, bizony megengedik családtagjaiknak, hogy egy-két fújással meglocsolják. Azonban bizonyára téged is ért már kellemetlenség, akár téged locsoltak, vagy éppen te voltál a locsoló, amikor az adott kölninek éppenséggel minden másra emlékeztet az illata, mint egy kellemes parfümre. Összegyűjtöttünk 8 elérhető árú parfümöt, amikkel mindenki számára öröm lesz a húsvéti locsolkodás!

HIRDETÉS

Minden évszaknak megvannak a maga sajátosságai, amik a külsőn is megmutatkoznak. Gondolj csak a színekre: ahogy eljön az ősz, előkerülnek a mustársárga, a burgundi, a barna és a sötétzöld tónusok a ruhatárakban, télen előnyben részesülnek például a fekete, a szürke, és a sötétkék darabok, tavasszal és nyáron azonban a színeké a főszerep!

A virágos illatok mindig befutók tavasszal
Fotó: Shutterstock

Ugyanúgy igaz ez az illatokra: míg a hidegebb évszakokban a fűszeres, édeskés, testesebb parfümök a befutók, a tavasz beköszöntével a virágok illata nem csak a természeté: a parfümtípus kiválasztásában ugyanúgy előnyt élveznek a virágos jegyek.

6 tavaszi parfüm, amit most sokkal olcsóbban szerezhetsz be a GLAMOUR-napok alkalmával

A klasszikus locsoló kölni helyett ezért természetes, hogy minden nő örömmel engedi majd a locsolást, ha a választásod egy kifinomult, sokak által kedvelt parfümre esik. A tökéletes locsolóparfüm kiválasztásánál illatjegyek tekintetében érdemes a rózsa és annak különféle változatai, a jázmin, az ibolya és a frézia közül válogatni és plusz pontot jelent, ha az adott illatban van valamilyen friss csavar is.

Befektetésnek is remek

Mielőtt azt gondolnád, hogy teljesen felesleges pénzt kiadnod a húsvéti locsolkodás miatt egy parfümre, bebizonyítjuk, hogy egészen más előnyök is rejlenek ebben a befektetésben:

  1. Míg a locsoló kölni nagyon hamar megromlik, és minden valószínűséggel a következő évben már nem fogod tudni használni, addig a parfümök alkoholtartalmuknak köszönhetően évekig ugyanazt az illatot fogják hozni, mint amit az első fújásnál mutattak.
  2. Mivel a locsolkodásnál néhány fújásról van csak szó, ami szinte alig fog meglátszani az üvegcse tetején, akár ajándékként is számolhatsz vele húsvét után, ha szeretnéd meglepni párod vagy valamelyik családtagod.
  3. Végül, de nem utolsó sorban a meglocsolt hölgyek sokkal inkább kedvelni fognak, ha nem kell azonnal a zuhanyzóba rohanniuk a kölnizés után!
A tökéletes illat ajándékként is megállja a helyét
Fotó: Shutterstock

Nem kell, hogy a legdrágább luxusillat mellett dönts, ugyanis a drogériák polcain, mindenki pénztárcájához mérten megtalálhatóak olyan fantasztikus készítmények, amelyek a legtöbb bőrrel szimbiózisban működnek, egész nap kitartanak és minden orr számára kellemes az illatuk.

Mutatjuk azokat a virágos, friss tavaszi parfümöket, amelyeket elérhető áron szerezhetsz be a drogériákban, és tökéletesek locsoláshoz:


Galéria

2024.06.24.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 50 éves Kate Moss pucérruhájától azonnal zavarba jössz

Az 50 éves Kate Moss pucérruhájától azonnal zavarba jössz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Ezek lesznek a legtrendibb fürdőruhák 2024 nyarán (x)

Ezek lesznek a legtrendibb fürdőruhák 2024 nyarán (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)