Rózsaszín parfümök hercegnőknek

2014.április.15.

Néhány nagyon kedves külsejű parfüm jelent meg a piacon. Nem tudunk betelni velük és úgy érezzük magunkat, amikor kifújjuk őket, mintha elvarázsoltak volna minket.

Lancôme La vie est belle
Míg az Eau de Parfummel a Lancôme különlegesen finom, a gourmand írisz dominálta illatot alkotott, a La vie est belle Eau de Toilette egy teljesen új fejezetet nyit a parfüm történetében. Az új illatban fejjeggyé emeli a magnóliát, miközben a mandulás finomságok harmóniájára épít: olyan ragyogó illatot alkotva, amit a tavaszi nap első sugarai járnak át, amely teljes természetességgel a szabadság és boldogság őszinte megtestesítője.

EdT 50 ml 20 390 Ft

Dior Miss Dior Blooming Bouquet
Az igazi, lágy virágos illat. Kifinomult és egyedülálló, tavaszi illat a bazsarózsa jegyében.A rendkívül selymes illatot a szicíliai mandarin esszencia és a bársonyos fehér pézsma alap teszi tökéletessé.

EdT 50 ml 23 490 Ft

Guerlain La petite Robe noire Couture
A La petite Robe noire ruhatára egyre merészebb. Idén tavasszal a show főszereplője a reflektorfények középpontjában új hosszú, fenséges, gyönyörűen aszimmetrikus ruhába öltözik... igazi COUTURE hangulatban. Thierry Wasser, a Guerlain Ház parfümőrje, a La petite Robe noire hosszú ruháját málna illattal hímezi ki, friss virágos harmóniákkal szövi át, végül kifinomult fás illatjegyekkel tűzdeli meg. Elbűvölő variáció!

EdP 50 ml 27 790 Ft

Chloé See by Chloé Eau Fraîche
Az új parfüm a szirmaikat bontó virágok légiesen könnyed és költői kifejezése. Michael Almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos See by Chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezi. Az illat költői bevezetésében a vízi jácint üdeségét az ikonikus almavirág és jázmin emeli éteri magaslatokba, míg a kifinomult alapjegyekben vetiver ad elegáns karaktert a kompozícióhoz.

EdT 30 ml 13 690 Ft

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ha most nem adod fel, bármit elérhetsz! - szeptember 28.

Napi horoszkóp: Ha most nem adod fel, bármit elérhetsz! - szeptember 28.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról