Szuper akció hétvégén!

2009.október.29.

A Lush Halloweenkor is mosolyt csal az arcotokra! Pénteken illetve szombaton üzleteikben egésznap Halloween-hangulat várja a betérő vásárlókat! Feldíszítik az üzleteket, ahol elfér, ott töklámpásokat helyeznek el, és az eladók is jelképesen beöltöznek! Minden üzletben más-más akcióval várnak: az összes habfürdő- vagy az összes szappan- vagy az összes fürdőgolyó 15- 20% kedvezménnyel vásárolható meg! Most szerezzétek be a limitált Halloween termékeket!

furd-200x-d00004FDC9d16c6758e39.jpg

Lepjétek meg magatok egy vicces Jacko fürdőgolyóval, amelyet a töklámpás inspirált, ami a Halloween legfontosabb jelképe. Az ilyenkor használt kivájt vigyorgó töklámpás angol nyelvterületen elterjedt neve: Jack OLantern. A történet szerint nevét egy Jack nevű részegestől kapta, aki az ördögtől olyan ígéretet csikart ki, hogy lelke nem fog a pokolra kerülni. Jacket viszont a mennyországba sem fogadták be. Az ördög egy széndarabot adott Jacknek, amit ő egy marharépába rakott lámpásnak. Azóta Jack lelke ennek a lámpácskának a fényénél keresi nyugvóhelyét és ha 30-án, vagy 31-én betértek a Lush üzleteinek valamelyikébe, akkor már a Ti fürdőszobátokban fogja.

tusi-200x-d00004FDDd16f4198428b.jpg

Igazi szellemes tusfürdővel is feldobhatjátok a reggeli zuhanyzást is! A Ghost tusfürdő illata olyan, mint a pezsdítő liliomé, de az üveg belsejében ennél sokkal értékesebb kincseket rejtettek el! A jojoba olaj megköti a bőr nedvességtartalmát, így lágyítja és nedvesen tartja azt. Az érzéki ilang ilang mint afrodiziákum van jelen, csak úgy, mint a neroli olaj, ami antidepresszív, és nyugtató hatásáról is ismert. A tengeri só gondoskodik a bőr feszesítéséről és regenerálásáról!

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját