Bonta Gáspár kiállítása a Brody House Studióban

2013.június.19.

Bonta Gáspár neve, a MOME-n szerzett diplomája után az építészetben vált ismerté, a "Panorámasziget a Dunán", mesterséges szigetre helyezett kiállító-kávézó projektjével, ahol már akkor is "árral szemben úszott".
Az építészet mellett a zene és a képzőművészet is lüktető szerepet játszik életében, Sam Havadtoyvel való együttműködése erről tanúskodik.

Bonta Gáspár
Bonta Gáspár

Munkái és kiállításai az Art Marketen és a Telepen át Brüsszelig eljutottak, és Budapesten épp úgy megtalálhatóak, mint pl. a 2012-ből ismert "Knots" a Fuga Galériában és a Design Terminálban. Olyan külföldi és hazai előadók lemez- és könyvborítói fűződnek nevéhez, mint DJ Bootsie, Juhász Ferenc, vagy a londoni The Stagger Rats. Az ikonikus magyar hip-hop együttes, az Árral Szemben egyszeri újraegyesülésének is a vizuális felelőse.

Juhász Annával a "Hadik irodalmi Szalon" kortárs irodalmi rendezvénysorozat csendestársa.

Pénteken izgalmas kiállításnak lehetünk részesei, a BRODY House Studios FOCUS című megnyitóján. A kiállítás egy képzőművészeti terápia, egy terápiás gyónás lenyomata. Izgalmas, őszinte munka. Bonta Gáspár egy igazi reneszánsz, rock & roll man.

Focus

2013. június 21.
Helyszín: Brody House Studios
Megnyitja: ZOLTANPLUS

Zene: DJ Bootsie
Videó: Éder Krisztián

Ez is érdekelhet

Meglepő oka van, miért csuklunk

Meglepő oka van, miért csuklunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói