Elviszünk Jessica Albáékhoz

2013.július.5.

Jessica Alba betekintést nyújt nagyon igényesen berendezett otthonába. A kétgyerekes anyuka minden egyes darabját nagyon figyelmesen és átgondoltam választotta a tipikus kaliforniai kétemeletes háznak.

Elviszünk Jessica Albáékhoz
Fotó: Domainhome.com

A színésznő, karrierje mellett, nagyon fontosnak tartja a környezetvédelmet, éppen ezért társalapítója a The Honest Company nak, mely környezetbarát babatermékeket és lakberendezési tárgyakat készít és forgalmaz.

Férjével, Cash Warren producerrel akkor bukkantak a Beverly Hills-i házra, amikor Jessica Alba első gyerekével volt terhes. A sztár így emlékezik vissza a pillanatra: "Otthonosnak tűnt. Olyan volt, mintha családtag lett volna. Esztétikailag tudtam, hogy bármit tehetek vele – egy üres vászon volt".

És így is történt. A színésznő olyan bútorokkal rendezte be otthonát, melyek mindegyikének külön története van, ugyanis nem szereti a tucat darabokat és rajong az egyediségért. Amikor arról kérdezték, hogy egy lakberendezési kollekció lenne a következő projektje, ezt felelte: "Szenvedélyem a lakberendezés és tudom, hogy igény is lenne rá – de inkább csak szórakoztató szenvedély", majd ravaszul hozzátette, "De nagyon szeretném".

Kattints a galériára, hogy meglesd Jessica Alba különleges otthonát:

Elviszünk Jessica Albáékhoz Jessica Alba megmutatja nagyon igényesen és kizárólag környezetbarát és egyedi bútorokkal és tárgyakkal berendezett otthonát. Kattintsatok a galériára!

Ez is érdekelhet

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

Visszatér a konty, amit mindenki imádott a 90-es években!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke