10 dolog, amit Angelina Jolie és Brad Pitt tanított nekünk a szerelemről

2015.augusztus.25.

Hiába a sok rémhír a veszekedéseikről, a People Magazin szerint legalább 10 dologban példát vehetünk Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról, a Blikk pedig össze is gyűjtötte őket. Itt most az első 5-öt olvashatod:

angelina jolie, brad pitt
Fotó: Rexfeatures

1. Ne érezd, hogy tökéletesnek kell lenned. Angie például borzalmasan főz, de Brad nem is várja el tőle, hogy hatfogásos vacsorákat készítsen. Tudd a határaidat - mondja Jolie - Akkor is lehetsz http://www.glamouronline.hu/sztarhirek/a-legszexisebb-sztaranyukak-15063> jó feleség és jó anya

2. Légy hálás! A sztárpár folyamatosan dolgozik, azért, hogy jó legyen a házasságuk és ennek a legjobb módjának tartják, ha értékelik és megbecsülik egymást. Mr és Mrs Pitt éppen ezért állandóan bókokkal halmozzák el a másikat.

3. Mindig emlékezz arra, hogy ti egy csapat vagytok! Amikor Angelina levetette a melleit, hogy megelőzze a családjában örökletes rákot, Brad támogatta és minden pillanatban mellette volt a sebészeten.

4. Kössetek kompromisszumokat - egymásért. Ha egyikük forgat, a másik néha visszamond egy-egy ajánlatot, azért, hogy a gyerekekkel maradhasson, és több időt legyen együtt a család.

5. Egy jó kapcsolat folyamatosan fejlődik. A Blöff sztárja azt mondja, mára már a szépséges színésznőt érzi igazi családjának.

A java pedig még csak most jön, kattints a Blikk.hu oldalára és tudd meg, hogyan képes a rengeteg nehézség ellenére is kitartani egymás mellett Angelina Jolie és Brad Pitt.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő