10 év 100 nyeremény csak neked! Itt az új GLAMOUR

2014.október.15.

Alig értek véget a GLAMOUR-napok, máris itt a legújabb novemberi lapszámunk!

Szerintünk nincs olyan GLAMOUR, amit szabad lenne kihagyni, de ezt a lapszámot aztán tényleg kötelező beszerezned, hiszen rengeteg meglepetést tartogatunk. A GLAMOUR 10. születésnapja alkalmából már számos ajándékkal próbáltunk kedveskedni nektek, de most még jobban belehúztunk. A 10 év örömére 100 szuper sikkes és divatos holmit sorsolunk ki az olvasóink között.

Minden lapszám 26. oldalán egyedi kódot találsz, ezt kell feltöltened az oldalunkon található felületre és máris eséllyel pályázol arra, hogy tiéd legyen például az Estée Lauder luxuscsomag, a Coccinelle táska és selyemsál, a gyönyörű Moni´s ékszerkollekció, a wellness pihenés, a Guess utalvány, frizurabérlet az ország egyik legmenőbb fodrászszalonjába, az Ahava bőrépolási ajándékcsomag, a Tamaris utalvány és még számos más ajándék egyike. Mivel minden lapban más-más kódot találsz, több magazin vásárlásával növeled az esélyedet a nyeremények egyikére.

Ne feledjétek, a novemberi számunk mellé hagyományosan megkapjátok a szuperhasznos GLAMOUR Beauty mellékletünket, ami megint rengeteg szépségtrükkre megtanít!

#10glamúrosév

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább