15 dolog, amit biztosan nem tudtál Lily-Rose Deppről

2022.április.26.

Ha Lily-Rose Depp nevét hallod, ugye neked is rögtön híres szülei, Johnny Depp és Venessa Paradis ugranak be? Nos, Lily-Rose napjainkban sokkal több annál, minthogy az egykori sztárpáros lánya. Nemcsak, hogy sikeres modell, de színészi karrierje is egyre inkább felfelé ível. Nem is csoda, hogy Lily-Rose már most, 22 évesen nagyon sikeres, hiszen amellett, hogy tehetséges, csodaszép is. Nos, itt az ideje, hogy jobban megismerd ezt a rendkívül bájos és sokoldalú lányt!

15 dolog, amit biztosan nem tudtál Lily-Rose Deppről
Fotó: Gettyimages.com

Tudtad például, hogy...

... 1999. május 27-én született Párizsban?

... szülei egyáltalán nem ösztönözték arra, hogy színészi pályára lépjen? Bár támogatják álmai megvalósításában, nem ők irányították a rivaldafény felé.

... van egy öccse? Lily-Rose testvérét Jack John Christopher Deppnek hívják, ő azonban nővérével és szüleivel ellentétben, ha csak teheti, kerüli a rivaldafényt.

Micsoda páros: Lily-Rose Depp és édesanyja, mintha testvérek lennének!

Micsoda páros: Lily-Rose Depp és édesanyja, mintha testvérek lennének!... édesanyja francia származásának köszönhetően folyékonyan beszél franciául?

... eredetileg énekesnő akart lenni? Bár jelenleg leginkább filmes karrierjére összpontosít, a zenei vonal még mindig közel áll a szívéhez, édesanyja Love Songs című albumában is közreműködött.

Fotó: Rexfeatures

... hétévesen kapott egy fertőzést, és több hétig kórházban kellett feküdnie? Leállt a veséje, és az orvosok nem voltak benne biztosak, hogy rendbe jön, de szerencsére teljesen felépült.

... 2012 óta, mióta szülei elváltak, rendszeresen ingázik Los Angeles és Párizs között, hogy édesanyjával és édesapjával is gyakran találkozhasson?

... félbehagyta tanulmányait annak érdekében, hogy minél jobban színészi pályafutására koncentrálhasson? Középiskolásan arra az elhatározásra jutott, hogy ha komolyan gondolja a színészi karrierjét, akkor nem töltheti az idejét az iskolapadban.

... modellkarrierje az Oyster magazin 2015 áprilisi számában való szerepléssel indult?

... első filmes szerepét az Agyar (Tusk) című filmben kapta, amelyben egyébként édesapja is játszott?

... szerepel az ír rapper, Rejjie Snow All Around the World című klipjében?

...többször is volt már a Channel reklámarca?

30 ikonikus ruha, amit Karl Lagerfeld-nek köszönhetünk

30 ikonikus ruha, amit Karl Lagerfeld-nek köszönhetünk... szerepelt már az angol, az ausztrál, a japán, az orosz és a koreai Vogue címlapján?

... egyszerre szereti és ki nem állhatja a közösségi médiát? Aktív felhasználója az Instagramnak, de feldühítik a róla gyártott hamis profilok, ezért mindig hangsúlyozza, hogy csak egy hivatalos fiókja van, mégpedig ez: @lilyrose_depp.

... szerepelt az V.Henrik című filmben Timothée Chalamet és Robert Pattinson oldalán?

Íme Lily-Rose Depp legemlékezetesebb vörös szőnyeges megjelenései:

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

Katalin hercegné és Vilmos nagy ölelkezése a herceg pólómeccsén annyira édes volt

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban