2012 legszexibb lánya az izraeli szupermodell

2012.május.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Természetesen minden évben, több férfimagazin is összeállítja a legszexibb hölgyek listáját. A Maxim olvasói már most megnevezték az általuk legvonzóbbnak tartott lányokat.

A 100-as listán 81. lett Pippa Middleton, a népszerűségének csúcsán már talán túleső Shakira egy 60. helynek még így is örülhetett, Jennifer Lopez azonban a 37. helyezéssel már közel sem lehet annyira elégedett, hiszen nem is olyan rég az ilyen listákat még vezetni szokta.

Minket meglep, hogy Miranda Kerr csak negyvenedik, míg Scarlett Johansson ugyan viszonylag elől szerepel a rangsorba, de még ő sem verekedte be magát az első 15-be, hiszen csak 17. Még ennél is meglepőbb, hogy a tavalyi évben hengerelő Rosie Huntington-Whiteley sem top 10-es a Maxim olvasói szerint.

Feltűnő, hogy bár sokan gondolják, hogy a férfiak inkább a szőkékre bukna, az első tízben mindössze három szöszi kapott helyett, igaz, köztük a nyertes is. Kíváncsian várjuk a véleményeiteket, vajon női szemmel mennyire értékelhető ez a lista? Mindenesetre az amerikai férfiak egy része szerint az idei év legvonzóbb lányai ők lettek:

10. Adrianne Palicki

A 29 éves színésznő hol szőkén, hol barnán bukkan fel. Legújabb dobása a G.I. Joe: megtorlás című filmje, de az amerikai férfiakat inkább a Tiszta szívvel foci című sorozattal hódította meg. A Maxim magazin nagy kedvence, így nem csoda, hogy az olvasók is beválasztották a Top 10-be.

9. Malin Akerman

malin akerman, 2012 legszexibb

A szőkeség 34 éves, és ezzel a legidősebb az első tízben. A svéd gyökerekkel rendelkező kanadai színésznő a Watchmen: Az őrzők című filmmel tört be igazán a legnagyobbak közé. Ő is a Maxim egyik kedvence, így nem is annyira meglepő előkelő helyezése.

8. Megan Fox

magen fox, 2012 legszexibb

A 26 éves színésznő tehetségében ugyan sokan kételkednek, de mindenesetre úgy tűnik, egyre népszerűbb, és már cseppet sem látszik túlzónak az a kijelentés, hogy Angelina Jolie utódja lehet Hollywoodban. Érdekes, hogy egy hasonló angol listán is csak egy hellyel jutott előrébb az idén.

7. Emma Stone

emma stone, 2012 legszexibb

A 24 éves színésznő ellenállhatatlan a vörös szőnyegen, fantasztikus stílusérzéke van, és az egyik legnagyobb tehetsége Hollywoodnak. Mi kicsit sem lepődtünk meg, hogy szerepel a listán, hiszen 2012 eddig talán neki sikerült a legjobban.

6. Jennifer Lawrence

jennifer lawrence, 2012 legszexibb

A 21 éves Jennifer Lawrence Emma Stone-hoz hasonlóan a legfiatalabb színészgeneráció sztárja, és kétségtelen, hogy mostanában a csapból is ő folyik. A bájos színésznő ezek szerint nem csak tehetségével aratott sikert...

5. Olivia Wilde

olivia wilde, 2012 legszexibb

Hogy a Doktor House sztárja ilyen előkelő helyen végzett a legszexibb lányok listáján az számunkra cseppet sem meglepő. A 28 éves színésznőről el kell ismernünk, hogy a filmvásznon, a vörös szőnyegen és a magazinokban is a legdögösebb formáját hozza mostanában.

4. Katy Perry

Katy Perry, legszexibb 2012

Nem meglepő, hogy Katy ilyen előkelő helyen végzett, hiszen Rihanna mellett talán az ő imidzse a legszexibb a popüdvöskék között. A magánélete kissé viharos mostanában, de a népszerűsége töretlen.

3. Mila Kunis

Mila kunis, 2012 legszexibb

Ha valaki, hát Mila Kunis nagyon megérdemelte a népszerűséget, és a kitartó munka tavaly végre meghozta a gyümölcsét, remek filmekben szerepel, és úgy látszik a férfiak egyre szexisebbnek is tartják...

2. Olivia Munn

olivia munn, 2012 legszexibb

A kínai felmenőkkel is büszkélkedő 32 éves színésznő Amerika egyik kedvenc komikája lett, aki ugyan B-kategóriás horrorfilmekben kezdte a karrierjét, de a televízióban végre megtalálta a helyét. Mi akik talán kevesebb látjuk, kissé meglepődtünk, hogy az amerikai férfiak szerint nem csupán a Top 10-be került be, de mindjárt a második a legszexibb nők 2012-es listáján.

1. Bar Refaeli

bar refaeli, bar rafaeli, 2012 legszexibb

Látatlanba mi egy Victoria`s Secret fehérnemű modellt vártunk volna az első helyre, és végül is nem jártunk olyan messze az igazságtól. A Leonardo DiCaprióval évek óta se veled, se nélküled viszonyban élő izraeli szupermodell első helye nem éppen meglepő. Klasszikus szőke szépség, aki bizony észvesztően szexi tud lenni.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Te észreveszed? Egy dolog sosem változik Lajos herceg szülinapi fotóján

Te észreveszed? Egy dolog sosem változik Lajos herceg szülinapi fotóján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)