40-es latin díva, akitől tátva marad a férfiak szája

2012.július.5.

Sofía Vergara kolumbiai származású színésznő, komika, műsorvezető és modell, aki hamarosan a negyedik X-be lép, és remek formában van. Mondhatjuk, hogy ő testesíti meg ma a tüzes latin női imázst az USA-ban. Eredeti végzettsége szerint fogász, igaz ma már nem a kuncsaftjainak marad tátva a szája, ha meglátják.

Született: 1972. július 10.

Család: Sofía Margarita Vergara Kolumbiában született és nőtt fel.
Apja, Julio szarvasmarha tenyésztő, édesanyja Margarita pedig háztartásbeli. Öt testvére van, akik közül az egyik, Sandra szintén színésznő az államokban. Sofía 18 évesen férjhez ment első szerelméhez. Házasságuk csupán két évig tartott, egy gyermekük születet Manolo.

Karrier: 17 éves korában fedezte fel egy fotós, amikor a tengerparton sétálgatott. 20 éves korában Bogotába költözött, ahol elindult modell és műsorvezető karrierje. Első filmszerepét a 2002-ben kapta Totál káoszban. A sikert végül 2009-ben az ABC Modern család című sitcom sorozatában alakított Gloria nevű karakter hozta meg számára. Szerepéért kétszer is Emmy-díjra, valamint Golden Globe-ra is jelölték. Azóta még számtalan sikeres filmben vett részt; többek között a Hupikék Törpikékben, A táncoló talpak 2.-ben és a Szilveszter éjjelben.

Divat: Karrierje egy Pepsi reklámmal kezdődött Kolumbiában, most 20
évre rá szintén őt választotta a Pepsi diétás kóla kampányához, először 2011-ben majd 2012-ben is. A Covergirl kozmetikumok egyik arca. 2011-ben kollekciót tervezett az amerikai Kmartnak.

Kattints a képre, és nézd meg Sofia Vergara címlapjait, és érdekesebb fotóit!

Érdekességek: Eredetileg szőkének született, de barnára festeti a haját, hogy még inkább egy tipikus latin nő benyomását keltse. Családi életét több tragédia árnyékolja be; idősebb bátyját egy rablási kísérlet során 1998-ban meggyilkolták, fiatalabbik fivére pedig drogfüggő.

Szerelmi élete: Legutóbb Nick Loeb politikussal járt, de randevúzott már többek között Tom Cruise-zal és Craig David énekessel is.

Miért imádjuk: Mert ízig-vérig nő, aki képes volt egyedül felnevelni a fiát és új életet kezdeni. Nem is akármilyet!

40-es latin díva, akitől tátva marad a férfiak szája

Ez is érdekelhet

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

Ezt EDD, hogy jobban aludj este!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció