5 sztárpár, akik visszatértek az exeikhez a szakítás után

2017.október.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Általában azt szokták tanácsolni, hogy ami nem megy ne erőltessük, főleg a párkapcsolatok terén. Ha már valami egyszer gajra ment, akkor valószínűleg elromlik majd másodszor is, ezért aztán egy szakítás után a legbölcsebb döntésnek az tűnik, ha nem próbálkozunk újra.

Behati Prinsloo és Adam Levine
Fotó: Getty Images

Az idő persze sok mindent megszépíthet, előfordulhat, hogy valaki rájön, hogy tévedett, az újrakezdés persze nagyon veszélyes vállalkozás, hiszen a szakítás után mégis valószínűleg mindkét félben maradnak tüskék. A tiszta lap ebben az esetben nem nagyon működik, a régi problémák bármikor visszatérhetnek. Ennyi riogatás után azonban el kell ismernünk, hogy a második esély időnként igenis működik, összegyűjtöttünk néhány párost a sztárvilágból, akik szakítás után újra az exük mellett kötöttek ki, és úgy tűnik, jó döntést volt az újrázás.

Az énekesnő és a színész már jegyben jártak 2013-ban, amikor mégis szakítottak. Miley Cyrus élete furcsa kanyarokat vett, járt például Stella Maxwell-lel, hogy aztán újra visszatérjen a régi szerelméhez. A három év hiátus az énekesnő szerint csak erősebbé tette a kapcsolatukat. Ki tudja, lehet, hogy Miley csak túl fiatal volt még egy komoly kapcsolathoz? Most mindenesetre tényleg boldogabbnak tűnnek, mint korábban bármikor.

Olvastad már? 6 dolog, amire fel kell készülnöd, ha barátok maradtok az exeddel

Máig nem igazán tudjuk, hogy a két sztár miért szakított egy év járás után 2010 környékén, de az már akkor is világosnak látszott, hogy Justin Timberlake nagyon szenvedett miatta. Éppen nem voltak együtt, amikor azt nyilatkozta a sztár, hogy így, vagy úgy, de a színésznő az egyik legfontosabb személy az életében, és nagyon fájó a szakításukról beszélnie. Timberlake nem a levegőbe beszélt, hiszen egy évvel később, 2012-ben összeházasodtak, és azóta Hollywood egyik legboldogabb párját alkotják.

A párosuk kicsit kilóg a sorból, mint nemrég Chrissy elmesélte nem is olyan régen John Legend úgy érezte, hogy jobb lenne, ha szakítanának. A zenész éppen turnézott, és úgy érezte, hogy a kapcsolatuk nem bírja a távollétet. Teigen nem engedte el a férfit, és végül együtt maradtak, sőt egy éven belül gyerekük született. Az ő példájuk bizonyítja, hogy érdemes, és kell is harcolni egy kapcsolatért, hiszen a hullámvölgyek valahol természetes hozzátartozói egy kapcsolatnak.

Amikor Adam Levine egy év után szakított a csodaszép modellel, majd rögtön össze is jött Nina Agdallal, akkor úgy tűnt, hogy a Maroon5 frontembere Leonardo DiCaprio receptjét követi, és a Victoria´s Secret modellek trófeáit gyűjtögeti. Óriási meglepetés volt, hogy miután szakított a dán modellel, azonnal visszatért Behati Prinsloo-hoz, és villámgyorsan meg is kérte a kezét. A zenész később azt nyilatkozta, hogy nagyon furcsa érzés, hogy a szakítaniuk kellett ahhoz, hogy rájöjjön, hogy a dél-afrikai szépséget kell feleségül vennie. Kár, hogy nem fejtette ki jobban, az viszont, hogy működik a kapcsolatuk, a második gyermekük is úton van.

Olvastad már? Szakítás után így használd a Facebookot

A színésznő és a színész már 13 éve együtt vannak, 2010-ben össze is házasodtak, született két gyermekük, de Megan Fox 2015-ben válni akart. A pár különköltözött, de néhány hónap múlva már újra együtt voltak, sőt tavaly megszületett a harmadik gyerekük is. Amikor a színésznőt faggatták akkor annyit mondott, hogy nem könnyű gyerekes szülőként egy párkapcsolatot fenntartani, de második nekifutásra úgy tűnik, hogy sikerül, legalábbis bízunk benne.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője