A földkerekség legnagyobb showmanje, Harry herceg!

2015.május.13.

Nem tehetünk róla, egyszerűen imádjuk a brit királyi család turnéit a birodalom csatolt részeibe, óriási programok jól dokumentálva, csupa móka és szórakozás!

Harry
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ki tudná feledni a képet, amikor Kanadában Kate Middleton és Vilmos herceg a hivatalos program keretében megtekintettek egy kiégett autót. Vagy ugyanerről a jól sikerült kirándulásról azt a fotót, amely megörökítette a lapátoló hercegnét, akit szerény mosollyal figyel élete párja a nagy munkálkodásban. De járt a pár már Ausztráliában is, ahol szintén akadt jó néhány emlékezetes pillanat. A lemezlovas Kate Middleton mellett persze erről az útról az akkor még igencsak csöpp György herceg maradt a legemlékezetesebb, aki elképesztő fintorokkal véleményezte a programokat.

A hercegi pár nem sokkal második gyermekük születése után, természetesen most nem vállalhatott újabb hivatalos utazást, de szerencsére a brit koronának zseniális B-terve van. Ez pedig nem más, mint Harry herceg! És lehet, hogy nincs cuki felesége, meg még cukibb gyerekei, de a fiatalabbik herceg mindezt feledtetni tudja, sőt! Harry, aki egyben a világ legvonzóbb agglegénye - legalábbis minden ilyen jellegű szavazást toronymagasan nyer meg -, óriási showman. Éppen Ausztráliában és Új-Zélandon képviseli a brit koronát, és nem is akárhogy!

Kattints a képre, és nézd meg Harry herceg óceániai turnéjának összefoglalóját 25 feledhetetlen képben!

A földkerekség legnagyobb showmanje, Harry herceg! Kate és Vilmos elbújhat mellette, szenzációs kalandok 25 felejthetetlen képben!

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács