A hét pasija: a csibészes mosolyú Francisco Lachowski

2012.június.18.

Még csak 21 éves, de a lábai előtt hever a divatvilág. Francisco Lachowski jelenleg a legkeresettebb brazil férfimodell, nők milliói rajonganak érte, de ő nem szállt el magától. A huncut, csibészes mosolyából sok komolyságra talán nem számítanánk, de Francisco egy szerény, és karrierjét megfontoltan építgető srác. Két nővére mellett ő a körülrajongott kisöcsi, aki ennek ellenére mégsem elkényesztett, hiszen megtanult testvériesen osztozkodni, és alkalmazkodni már kisgyerek korában. Talán éppen ezért szinte mindenkivel remekül kijön, és bárhol dolgozik, mindenhol imádják.

Született: 1991. május 13. Curitiba, Brazília

Család: Édesanyja brazil, édesapja lengyel származású, Francisco azonban sosem volt még Lengyelországban. Két idősebb nővére van.

Karrier: Unokatestvére unszolására jelentkezett egy modellmunkára. Első fotózásáért egészen szép summát kapott, így elhatározta, hogy szerencsét próbál profi modellként. 2008-ban megnyerte a brazil Supermodel versenyt, ami után a Ford Models rögtön le is szerződtette. Első munkái között szerepeltek Milánó és Párizs kifutói. A legnagyobb fotósokkal, stylistokkal és a modellszakma nagyjaival dolgozott együtt, ma már olyan nagy divatházak kérik fel divatbemutatóikra, mint a Versace, Gucci, Roberto Cavalli, Dolce & Gabanna, és az Armani. Szerepelt a DKNY, Lacoste, Armani Exchange, Etro, és a Dior kampányaiban, valamint a GQ, a Vogue, a V Magazin és az FHM divatanyagaiban, és fotózták a Vanity Teen-nek is. A models.com listája szerint jelenleg ő a legkeresetteb brazil férfi modell.

Nézd meg Francisco Lachowski emlékezetes magazinos szerepléseit, kattints a képre!

Érdekességek:

A családja és a közeli ismerősei csak Chiconak szólítják.
Brazil lévén imádja a focit, kedvenc csapata az Atlético Paranaense, amely szülővárosának, Curitibának a csapata.
Egyik legjobb barátja a szintén modell Marlon Teixeira, akivel együtt szerepeltek az Armani Exchange Holiday kampányában.

A hét pasija: a csibészes mosolyú Francisco Lachowski

Ez is érdekelhet

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

Egyetlen dolog, amit szex előtt mindig kötelező lenne megtenned

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

Sztárhírek

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!

Diana hercegné ebből a megható okból kifolyólag nem viselt kesztyűt!