A kis herceg horoszkópja

2013.július.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A kis herceget, Vilmos herceg és Catherine hercegné gyermekét mindössze fél óra választotta el attól, hogy ne a Rák, hanem az Oroszlán jegyében szülessen.

A trónörökös születését kihirdető tábla a Buckingham palota előtt
A trónörökös születését kihirdető tábla a Buckingham palota előtt
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Nyilván sokkal evidensebb lett volna potenciális királyként az Oroszlán jegyében megszületni, de a kis herceg ennél összetettebb személyiségnek ígérkezik, nem pusztán a nyers erőt használja majd az élete során.

A Rák utolsó pillanataiban megszületni majdnem olyan, mint az Oroszlán első pillanataiban, hiszen mind a két jegy jellegzetességei nyomot hagynak majd a személyiségen. Persze azt tudjátok már ti is, hogy ez csak a Nap állását jelenti (ez a születésnap), a többi bolygó helyzete és egymással való kölcsönhatása, bezárt szöge éppen olyan fontos tényező egy személyiség feltérképezésekor, mint ez az egyetlen pozíció, a Nap helyzete.

Mondjuk azt, hogy sokkal szerencsésebb, hogy a kisbaba épp a Rák és az Oroszlán jegy határán született, mintha egy héttel előbb, amikorra előzetesen várni lehetett a baba érkezését. Miért is? Már a Facebookon is kommenteltetek, hogy a Rák az egyik legkedvesebb jegy és valakinek a fia is Rák jegyű, a mamája summázta is, hogy nincs is nála aranyosabb.

Mégis, a Rák alapvetően egy nőies jegy és sokkal jobban "áll" a nőknek, mint a férfiaknak. Persze ez a napállás nagyon kedvessé teheti őket, de az is elképzelhető, hogy nőies jellemvonásaikat nehezen fogadják el és kompenzálnak, ez pedig éppen az ellenkezőjébe fordíthatja az alapállásukat és kiszámíthatatlanul harcossá, összeférhetetlenné válnak, ha az egyéb állások nem túl kedvezőek.

A herceg szerencsére éppen annyira lehet majd férfias az Oroszlán jegy hatásaként, mint amennyire kedves, emberszerető és családszerető. Biztos azonban, hogy a tradíciókat nagy becsben tartja majd, és ezekre alapozza a status quóját, azaz nem valószínű, hogy lázadna a sorsa ellen. Minden bizonnyal nagy kötődés alakul ki közte és a szülei közt, igazi "mama fia" lehet, de miután édesapja is a Rák jegyében született, vele is nagy megértésben élheti életét, nem valószínű, hogy konkurálnának egymással, amikor férfivá érik a kis csöppség.

Milyen érdekes, hogy Diana hercegnő is a Rák jegyében született, és hogy a nagyapa, Károly herceg, aki elképesztő büszkeséget érez most első unokája születésekor, viszont a Skorpió jegyében, ami a kisfiú aszcendense. Olyan, mintha a nagyszülők összeolvadtak volna benne. (Ha már az ő életükben nem történt meg ez a harmónia.) Mindig mondják, hogy a gyerekek inkább a nagyszülőkre ütnek, még azt is szokták mondani, hogy az ő testi problémáikat öröklik, az ő karakterük jelenik meg sokkal tisztábban. Ez a kis herceg esetében valóban igaznak tűnik. A nagyapjával elképesztő egyetértés és kötés lesz közöttük, és mindig `egy követ fújnak` majd. Nagyon fontos ez a kisfiú számára, hiszen így teljes odaadással kapcsolódhat saját gyökereihez és jobban megértheti, hogyan épülnek egymásra a különböző korszakok, hogyan folytatják egymás munkáját a különböző generációk.

Vilmos és Kate Holdja is a Rák jegyében áll, így nyitott szívvel és teljes elfogadással, odaadással tudják fogadni a kisfiút, szeretettel tudják védelmezni, és a nevelését sem fogják másra bízni. Erre már a szülők kijelentései és előkészületei is rámutatnak, hiszen a tradíciók ellenére Kate főzni akar a babának, és teljes mértékben maga akarja ellátni.

A kisbaba Skorpió aszcendense egy izgalmas kérdés. Lesz a személyiségének egy misztikus, kissé titkos oldala és biztos, hogy született intelligenciájával pontosan fogja érezni, hol a határ a nyilvános szereplései és a privát élete közt, erre különösen odafigyel majd. Semmiféle erőfeszítésébe nem telik majd, hogy megóvja a családját a pletykáktól, és hogy erőt sugározzon a népe felé. Ez az egyensúly vele született.

A Hold a Bakban áll a királyi bébi képletében és majdnem telihold volt tegnap az égen, így egy nagyon fényes napon születhetett meg. Bár ebben a jegyben a Hold nem érzi olyan fényesen magát, kicsit szárazabbá, rigorózusabbá válik, az ő esetében és annak fényében hogy kik nevelik majd fel, ez nem olyan nagy probléma, biztosan nem válik majd kőszívűvé. Inkább értelmezzük ezt úgy, mintha tényleg arra született volna, hogy az emberek szeme előtt nőjön fel. Sokat látjuk majd ahogy cseperedik. Ez a Hold azt is biztossá teszi, hogy nem lesz eseménytelen az élete. Sok kihívás vár rá és sok-sok megvívandó csata.

A Vénusz a Szüzek jegyében áll, ez pedig egy igen szorgalmas, szolgálatra rendeltetett emberekre jellemző pozíció. Szeretni fogják az emberek, mert két lábbal a földön állva valóban a köz érdekeit tartja majd szem előtt, és ezt olyan könnyedséggel és eleganciával teszi, hogy nem lehet őt nem szeretni.

A Merkúr bolygó is a Rák jegyében áll és milyen szerencse, hogy éppen átfordult a kedvezőtlen retrográd mozgásból előremozgásba, ami garantálja, hogy nem csak mély gondolkodású lesz, de cselekvésre is készen áll majd a herceg.

A Nap és a Hold szembenállása azért előrejelzi, hogy lesz min dolgoznia magán. Viszont ahelyett, hogy ezt egy rossz jelként értelmeznénk, inkább vegyük úgy, hogy ezek a rendszeres "elektromos kisülések" és feszültségek a jobb énje felé hajtják majd.

Boldog életet és sok szeretetet kívánunk neki!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)