A 10+1 legdurvább hollywoodi válás

2021.május.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Olyan párok, akiket bálványoztak, egy ideig a szórakoztatóipar tündérmeséinek főszereplői voltak, a tökéletes álompárok. Aztán egy pillanat alatt a legnagyobb meglepetésre véget ért a románcuk, ráadásul az álomvilág darabokra tört, amikor a látszólag felhőtlen, tökéletes boldogságról lehullt a lepel, ami erőszakot, tiszteletlenséget és méltatlan civakodásokat takart.

A 10+1 legdurvább hollywoodi válás
Fotó: Gettyimages.com

1. Charlie Sheen és Denise Richards

Fotó: rex/puzzlepix

A pár 1991-ben találkozott a Haláli fegyver forgatása közben és 2001-ben házasodott össze. Richards második közös gyerekükkel volt várandós, mikor beadta a válópert, viszont csak 2006-ban mondták a válást. Miután a színésznő úgy döntött, lányait is bevonja valóságshow-jába, Sheen felkérte rajongóit, hogy bojkottálják a műsort. Mindennek ellenére, most jó viszonyban vannak, ráadásul Richards viseli a gondját Sheen harmadik feleségétől született gyerekeinek is, ugyanis az édesanyjuk elvonón volt.

2. Amber Heard és Johhny Depp

Fotó: rex/puzzlepix

Ez a pár szintén egy filmforgatáson találkozott, pontosabban A rumnapló forgatása alatt. Házasságuk nem tartott tovább 15 hónapnál, mikor Heard beadta a válókeresetet és távolságtartási kérelmet kért. Családon belüli erőszakra hivatkozott, és mindezt képekkel is alátámasztotta a bíróságon. A kedélyek azóta lecsillapodtak, és a két színésznek sikerült megállapodni a vagyonukat illetően.

3. Britney Spears és Kevin Federline

Fotó: rex/puzzlepix

A háttértáncos, aki elég sok sztár klipjében illetve koncertjén megfordult, 2004-ben kezdett el randizni az énekesnővel. Két év házasság után Britney állítólag sms-ben közölte válási szándékát. Részben ez a válás volt összezuhanásának oka.

4. O.J. Simpson és Nicole Brown Simpson

Fotó: Northfoto

Az egykori amerikai focista színész ex-felesége, és annak új párja meggyilkolásának vádjával vált ismertté. Bár az esküdtszék felmentette, feleségének családja polgári kártérítési pert indított ellene, aminek következtében több tíz millió dollárt kellett kifizetnie, és ez végül csődbe vitte őt. Az O.J. Simpson-per minden idők egyik leghíresebb bírósági ügye volt, de a gyilkosság részleteit és a valódi elkövető kilétét még mindig nem sikerült tisztázni. Simpson végül sportereklyék elrablása miatt rács mögé került.

5. Tom Cruise és Katie Holmes

Fotó: rex/puzzlepix

A pár 2006-ban házasodott össze Olaszországban, majd ugyanebben az évben megszületett közös gyermekük, Suri Cruise. Katie 2012-ben adta be a válópert, mert nem értett egyet férje szcientológiai nézeteivel.

6. Sandra Bullock és Jesse James

Fotó: rex/puzzlepix

A pár öt év együttélés után vált el, az ok pedig nem volt más, mint Jesse hűtlensége, aki házasságuk során négyszer csalta meg feleségét, sőt még a testi bántalmazás gyanúja is felmerült.

7. Demi Moore és Ashton Kutcher

Fotó: rex/puzzlepix

A nagy korkülönbség ellenére a pár viszonylag sokáig kitartott egymás mellett. Sokan sajnálták, hogy elváltak, sokan pedig örültek neki, egy biztos, Ashton most boldog házasságban él Mila Kunissal meg kislányukkal, és éppen most várják második gyerekük születését.

8. Madonna és Sean Penn

Fotó: rex/puzzlepix

Mikor az énekesnő beadta a válópert, elterjedt a hír, hogy Penn egy baseball ütővel bántalmazta. Sok hasonló vád hangzott el, de Madonna végül mindet tagadta.

9. Ben Affleck és Jennifer Garner

Fotó: rex/puzzlepix

Az egyik legszomorúbb történet volt 2015-ben, amikor Jennifer Garner és Ben Affleck bejelentették, hogy elválnak 10 év után. A válás oka is szívfacsaró, Affleck állítólag a bébiszitterrel csalta meg három gyereke anyját, azonban azóta próbálkoznak helyrehozni a kapcsolatukat, mi pedig nagyon drukkolunk nekik.

10. Jennifer Aniston és Brad Pitt

Fotó: rex/puzzlepix

Brad Pitt még házas volt, mikor a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt megismerkedett Angelina Jolie-val. Mind tudjuk, hogy ezért ért véget a házasságuk, de az a hír is elterjedt, hogy Aniston nem akart gyereket szülni, és ez volt válásuknak a fő oka.

+1. Angelina Jolie és Brad Pitt

Fotó: rex/puzzlepix

Amikor álompár bejelentette válását, teljesen kiakasztotta az internetet. A színésznőnél akkor telt be a pohár, mikor férje durván bánt Maddox -szal. A színészt még olyan vádakkal is illették, miszerint alkohol- és drogproblémákkal is küzd, állítása szerint ezek teljes túlzások, és Angelinának nincs elég indoka a válásra.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Minden, amit a Fashion Revolution Week eseményről tudnod kell

Minden, amit a Fashion Revolution Week eseményről tudnod kell

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője