Angelina Jolie - Brad Pitt válás: Háború a gyerekekért - nem lesz békés a sztárpár válása

2016.szeptember.21.

Már mindenki tudja, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége. A színésznő adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A gyereknevelés körüli viták miatt romlott meg végleg a sztárpár kapcsolata, legalábbis Angelina Jolie verziója szerint. Közben egy harmadik fél is bekerült a képbe, Marion Cotillard személyében. A francia színésznő, aki egy új kémfilmben Brad Pitt partnere, Jolie környezete szerint viszonyt folytatott a színésszel.

Miközben szépen lassan elkezdték befeketíteni Hollywood egyik első számú sármőrét, kiderült, hogy Brad Pittet készületlenül érte a válási papírok beadása. A legfrissebb hírek szerint a színész is csak a sajtóból értesült róla, hogy Jolie beadta a papírokat. A válás előkészítéséről az utóbbi napokban több alkalommal is beszélgetett a pár, és Brad Pitt mindvégig arra kérte a feleségét, hogy csendben intézzék a dolog, hogy megkíméljék a gyerekeiket a médiafelhajtástól.

A színész a belső információk szerint borzasztóan ideges, és első sorban azért, mert úgy érzi, hogy Angelina Jolie és csapata szándékosan arra törekszik a megcsalási pletyka és az állítólagos füvezési és italozási szokásairól keringő szóbeszédek köztudatba dobásával, hogy ellehetetlenítsék a színészt a közvélemény előtt, és végső soron teljesen elvegyék tőle a gyerekek feletti felügyeleti jogot.

A gyerekek miatt fog kitörni igazi:

brad pitt, angelina jolie, válás, gyerekelhelyezés, pletykák, megcsalás, sztárpár, elválnak, válóper
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Brad Pitt képtelenségnek tartja a rágalmazásokat, és máris megüzente Jolie-nak, hogy a végsőkig harcolni fog, hogy a válás után közös, megosztott szülői felügyeleti jogot kapjanak. A színész nem hajlandó lemondani a gyerekeiről, és képes elmenni a végsőkig. Ugyanakkor állítólag a saját stábját és jogi csapatát is figyelmeztette, hogy ő semmi esetre sem szeretné, ha a nyilvánosság felé bármi rosszat is mondanának, pletykálnánka Jolie-ról, mert Brad Pitt nagyszerű anyának tartja válófélben lévő feleségét, és úgy érzi, hogy már hat közös gyermekük miatt sem lenne szép, ha ő is beszállna a sárdobálásba.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő