Angelina Jolie - Brad Pitt válás: hihetetlen, már Selena Gomez is belekeveredett!

2016.szeptember.21.

Az egész világot letarolta az álompár válásának a híre, ami óráról-órára újabb fordulatokat, eddig ismeretlen részleteket tár a nagyközönség elé.

angelina jolie, brad pitt, selena gomez, marion cotillard, válás, szakítás, botrány, megcsalás, instagram
Fotó: Northfoto

Ami biztos, a válást Angelina Jolie kezdeményezte kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, illetve kifogásolta Brad Pitt szülői kvalitásait. Közben kiszivárgott, hogy a válás oka mégiscsak egy harmadik fél lehet, akit Marion Cotillard személyében találtak meg. A pletyka már korábban felmerült, ráadásul a Szövetségesek című film előzetese éppen tegnap látott napvilágot, amelyben Brad Pitt és Marion Cotillard hevesen esnek egymásnak. A rendező, és a színészek is lelkesen nyilatkoztak korábban a forgatásról, hogy a két sztár mennyire jól megtalálta a közös hangot, és valósággal izzott körülöttük a levegő. Nos, Angelina Jolie ezt a bennfentesek szerint cseppet sem nézte jó szemmel, sőt egy magánnyomozó segítségével bizonyítékot is szerzett a viszonyról.

Lesznek forró jelenetek Marion Cotillard és Brad Pitt közös filmjében:

angelina jolie, brad pitt, selena gomez, marion cotillard, válás, szakítás, botrány, megcsalás, instagram
Fotó: Northfoto

Ezt a verziót hivatalosan nem méltatta válaszra Jolie stábja, de Brad Pitt és Marion Cotillard is azonnal visszautasította a feltételezést. A francia színésznő szóvivője kifejtette, hogy soha boldogabb nem volt még a színésznő, mint most, és élvezik, hogy barátjával szülőként egyengethetik gyermekük útját. A szóvivő kifejtette, hogy az ilyen fajta viszony egyáltalán nem Marion stílusa, és mi sem áll távolabb tőle, mint hogy egy nős férfival kezdjen.

Érdekes adalék, hogy a francia sztár ismerősei tudni vélik, hogy a Szövetségesek forgatására időnként kilátogató Jolie valójában nagyon megsértette férje filmbéli partnerét azzal, hogy egész egyszerűen nem állt szóba vele. Marion Cotillard állítólag csodálta Angelina jótékonysági munkáját, amiről szívesen beszélgetett volna vele, de egész egyszerűen átnézett rajta Jolie.

Közben a válással kapcsolatban megszólalt Brad Pitt is, aki közleményében azt írta, hogy rendkívül szomorú a történtek miatt, de ebben a helyzetben a legfontosabb, hogy a gyermekeiket megóvják, és nyugodt légkört biztosítsanak a számukra.

A párhoz közel álló források tudni vélik, hogy Pitt most valóban nagyon dühös, szerette volna a válást felnőtt módjára, a lehető legnagyobb titokban intézni, méghozzá azért, mert csak így kerülhették volna el, hogy a média, a paparazzik még inkább rájuk szálljanak. A félelme nem volt megalapozatlan, hiszen máris rendőrséggel kell biztosítani a pár Los Angeles-i házát, mert a válás hírére érkező újságírók, tévéstábok, fotósok miatt kisebb káosz alakult ki a környéken.

Közben egyre több újabb pletyka lát napvilágot, a szakításba immár belekeveredett Selena Gomez is. A 24 éves sztár nagy rajongója Brad Pittnek, és soha nem csinált belőle titkot, hogy mennyire sokat jelentett számára, amikor találkozott a színésszel. Erre először évekkel korábban egy MTV rendezvényen került sor, ahol Brad Pitt az öltözőjében kereste fel a fiatal sztár. Később a Golden Globe gálán a riportereknek mondta nevetve Selena Gomez, hogy most megy és megkeresi Ryan Goslingot és Brad Pittet, nos utóbbival közös Instagram fotót is készített, ami állítólag mindennél jobban feldühítette Angelina Jolie-t, aki már ekkor válással fenyegette meg a férjét. Az ilyen történeteknek nem könnyű hitelt adni, hiszen a sármost színészt nagyjából mindenkivel összeboronálták már, aki valaha az ötméteres körzetébe került. Selena Gomez azonban kifejezetten büszke volt, hogy ilyen vihart okozott egy közös fotóval.

Selena Gomez Instagram-posztja feldühítette Angelina Jolie-t:

angelina jolie, brad pitt, selena gomez, marion cotillard, válás, szakítás, botrány, megcsalás, instagram

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata a kezdetektől igencsak viharos volt, és gyakorlatilag kéthavonta bedobta valaki a szakítás hírét, de ehhez képest úgy látszott, hogy a párost mégsem lehet elválasztani, de hogy kódolva volt a válás, azt már 2008-ban megírta Papp Gréti asztológusunk, aki a páros horoszkópját elemezve a következőket írta:

Sokan csodálják és irigylik a "Brangelina" párost azért, mert látszólag képesek dűlőre vinni a dolgot a hivatással, a reprezentációval és a szülői feladatokkal egyaránt. Ha megvizsgáljuk a két horoszkóp tengelyeinek és bolygóinak egymással alkotott fényszögeit, kiderül, hogy Angie és Brad kölcsönösen kiegészítik egymást, és ameddig vállvetve küzdenek egy ideálért, ők lesznek az ideális pár. Brad horoszkópjában a házasságot (és a hivatást) jelképező ház ura, a Merkúr a Bak jegyében áll, emiatt a pragmatikus meggondolások fontos szerepet játszanak párválasztásánál; olyan társat választ tehát, aki "elősegíti" a karrierjét, egyúttal maga is a sikerének tudatában van, sikeres ember. Nem írható a véletlen számlájára, hogy Angie-t, aki abban az időszakban túl volt már sok-sok béka csókolgatásán, kollégaként ismerte meg… és konkurensként. Angelina születési uralkodója, az Ikrek jegyében lévő Nap szembenállásban van Brad Nyilas-Napjával, diszharmonikus 90 fokos fényszögben a Plútóval és az Uránusszal; mindebből arra következtethetünk, hogy a rivalizálások és a hatalmi harcok a házasság folyamán sem fognak szünetelni. A Hold-Hold, Hold-Mars quadrát, a Hold-Szaturnusz és Vénusz-Szaturnusz szembenállás okozza, hogy e két ember érzésvilága különböző, és emiatt folytonos erőfeszítésre, kompromisszumok sorozatára lesz szükségük, hogy egymáshoz igazodjanak. A horoszkópban a hetes ház utal a házasság milyenségére; Jolie hetes házának uralkodó bolygója, a Mérlegben lévő Uránusz egyértelműen jelzi, hogy Angelina "egyenrangú társas viszonyban" akar élni, a kor szellemének megfelelően. A Nap-Neptun szembenállás, a Jupiter-Szaturnusz és a Vénusz-Uránusz quadrát tehet róla, hogy Angelina korábban célzatosan nehéz kapcsolatokat keresett magának, amelyek egyáltalán nem is sikerülhettek. Bár a Rákban tartózkodó Vénusz és az 5. házban lévő Neptun érzékennyé teszi Angelinát partnere és gyermekei szükségleteire, és szívesen vállal áldozatokat is szeretteiért, a Kosban lévő Hold-Mars-Jupiter együttállás arra utal, hogy a hagyományos háziasszonyi- és anyaszerep egyáltalán nem illik hozzá. A két ünnepelt híresség első találkozása a planéták szembenállásainak köszönhetően hatalmas földrengéshullámokat váltott ki, és az is kétségtelen, hogy Angelina Brad személyében olyan társat választott, aki nemzőképesség szempontjából is megfelelt alapvető elvárásainak. Később viszont, amikor kapcsolatuk beérik, és a felek visszatérnek a mindennapok valóságába, a bennük lévő különbségek érezhetővé, időnként kirívóvá, sőt áthidalhatatlanná válnak. Félő, hogy ennek a kapcsolat felbomlása lehet az eredménye.

Ez is érdekelhet

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját