A Rihannáról készített ocsmány reklám miatt 800 milliót bukott a Snapchat!

2018.március.17.

A Snapchat ocsmány reklámja két nappal ezelőtt látott napvilágot és fogalmunk sincs, hogyan gondolhatta valaki, hogy jó poén lesz.

Rihanna
Fotó: Instagram

Mindenki emlékszik a szörnyű esetre, amikor Rihanna vérző arcáról keringtek fotók az interneten, mivel akkori pasija Chris Brown egy veszekedés következtében ököllel arcon ütötte az énekesnőt. A megrázó esetből természetesen bírósági ügy és szakítás lett.

A Snapchat most úgy gondolta, miért ne fejleszthetne ki egy játékot, ahol eldöntheted, hogy Rihannát vágod pofon, vagy Chris Brown-nak húzol be egyet...

Miután kitört a botrány a Snapchat eltávolította a kis játékot, viszont az ízléstelenség addigra már rengeteg emberhez, köztük Rihannához is eljutott.
Az énekesnő Instagram Story-ban fejtette ki, hogy az alkalmazás bocsánatkérését nem fogadja el és bármennyire is szeretné ignorálni a dolgot, nem tudja szó nélkül hagyni, hiszen a fejlesztők pénzt költöttek egy olyan hirdetésre, ami megszégyeníti a családon belüli erőszak áldozatait és viccet csinál belőlük. Rihanna azt is hozzátette, hogy nem a saját érzései miatt aggódik, hanem azokért a nőkért, gyerekekért, férfiakért, akik hasonlókon mentek keresztül és még nem dolgozták fel az esetet.

Ezt olvastad már? Kylie Jenner 1,5 milliárd dollár veszteséget okozott a Snapchatnek!

A posztot követően Rihanna rengeteg rajongója törölte az alkalmazást. Ez az incidens 800 milliós veszteséget okozott a Snapchatnek, hiszen részvényei pillanatok alatt 3,6 százalékot estek.
Nem ez az első eset, hogy a cégnek hatalmas veszteséggel kell szembenéznie, hiszen februárban Kylie Jenner egy frissítés miatt tiltakozott, ezzel pedig 1,5 milliárdot estek vissza.
Rihanna esetében azonban sokkal nagyobb veszteséget is megérdemeltek volna, sőt nincs is az a pénz, ami kárpótolna egy ekkora mulasztást!

Ez is érdekelhet

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

A szoknyák evolúciója – Nézd meg, hogyan alakultak a szoknyatrendek az idők során!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói